Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.804
- 5.240
- 1.713
"Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz, bir Fenerbahçeliyiz... Size Aziz Yıldırım'ın sevgi ve saygılarını sunuyorum, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Galatasaraylılar 17 Haziran diye tutturmuşlar. 17 Haziran değil, onların sorunu 17 Aralık! 17 Aralık'tan sonra böyle oldular! Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Ergin Ataman benim muhatabım değil. Ben kulübün genel sekreteriyim. Şu anda şampiyonluğu kutluyoruz. Milli Takımla ilgili de ileride açıklama yaparız"
Bu laflari bu adama yedirmezsek ben de yonetime hakkimi helal etmiyorum. Bu laflar dusmanligi had safhaya cikarir ve bircok kisinin fiziksel olarak zarar gormesine sebebiyet verir ve verecek de. Federasyonun bu adami men etmesi gerekir diyecegim de federasyon da onlarin ne de olsa. Yaziklar olsun hala bunlari konusturanlara...
Bu laflari bu adama yedirmezsek ben de yonetime hakkimi helal etmiyorum. Bu laflar dusmanligi had safhaya cikarir ve bircok kisinin fiziksel olarak zarar gormesine sebebiyet verir ve verecek de. Federasyonun bu adami men etmesi gerekir diyecegim de federasyon da onlarin ne de olsa. Yaziklar olsun hala bunlari konusturanlara...