Mahmut Uslu: "Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz"

Göktuğ Çakırlar

Aslan Üye
"Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz, bir Fenerbahçeliyiz... Size Aziz Yıldırım'ın sevgi ve saygılarını sunuyorum, hepinizin gözlerinden öpüyorum. Galatasaraylılar 17 Haziran diye tutturmuşlar. 17 Haziran değil, onların sorunu 17 Aralık! 17 Aralık'tan sonra böyle oldular! Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Ergin Ataman benim muhatabım değil. Ben kulübün genel sekreteriyim. Şu anda şampiyonluğu kutluyoruz. Milli Takımla ilgili de ileride açıklama yaparız"

Bu laflari bu adama yedirmezsek ben de yonetime hakkimi helal etmiyorum. Bu laflar dusmanligi had safhaya cikarir ve bircok kisinin fiziksel olarak zarar gormesine sebebiyet verir ve verecek de. Federasyonun bu adami men etmesi gerekir diyecegim de federasyon da onlarin ne de olsa. Yaziklar olsun hala bunlari konusturanlara...

itiraf etmiş

Mahmut Uslu:"Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz

biz ... ...ğuyuz.

Bunlar 3. Kopruye de havaalanina da karsilarr biliyorsunuz Unal Aysal alevi.

Yol yaptikkk yooll.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ooo Fill in the blanks bayılırım...

gs-sevinc-sampiyon-49707_501.jpg

tutmayın mahmut uslu yu birazdan kefen giyip havaalanına gidip başbakanını karşılayacak.

Başlığın sonuna ", biz..." Eklenmesini talep ediyorum :)

Bu ne eziklik duygusudur bir anlasak cidden sporla ilgili her gelişmeyi siyasete çevirme kendi düştükleri batağa bizi çekme çabası. Kısacası siz kendi pisliğinizde her gün zaten can çekişiyorsunuz sessizce yapın şu işi.

Biz şikeci değiliz desene yiyorsa mamutçum yemiyor mu :ka25:

Bunlar düşmesin puan cezası yeterli diyen taraftarımız hala varsa bir zahmet gitsin şu şikecileri tutsun.

Geri
Üst Alt