Mahmut Uslu: "Fenerbahçe'nin CL'de her zaman ilk 8 potansiyeli vardı"

bu mahmut uslu alkolik içip içip televizyona çıkıyor alkol bunda cesaret yapıyor bi de halisilasyon gördürüyor ciddiye al mamak lazım bu arada benim feneVe başkan adayım mahmut uslu azizenin yan sanayisi bizim için on numara olur

Adam içerikte olmasada usül konusunda son derece haklı ,

hitap ettiği kitleyi biliyor ve tamamen onlara dönük bir konuşma yapıyor bunda şaşılacak bir durum yok ben olsam bende aynısını derdim ,

ilkokul mezunuda olsa PROFESÖR de olsa işin içine fenerbahçe girdiğinde tüm akli mantiki fonksiyonlarını terk eden bir taraftar profiline hitap ediyor adam .

Mahmutt, Uslu Dur!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşten geldim çok yorgunum.. Bu halde iken bile güldüm. Ulan Mahmut..

Uefa bundan sonra Avrupa ve şampiyonlar ligi kupasında grup eleme ve tur yükselme potansiyeli olan klüplere de para ödülü vereceğini açıkladı.

Senin de her zaman yumruk yeme potansiyelin var, Uslu :D

Cidden konuyu görünce yine güldüm.

Forumun neşe kaynağı bir konu bu. :D :D :D :D :D

Chelsea,Barça,Real,Münih ve daha niceleri

güçlü bir fener istemediler Avrupada

feneri hep rakip gördüler kendilerine

Hep onların oyunları bunlar

Şunlarla ilgili ayrı bir bölüm olsa fena olmaz. Başlığı okumak bile gülmeye sebebiyet veriyor.

Bence dili sürştü onun Türkiye Kupası ilk 8 dicekti Fethiyespor yenilgisi travma yarattı ondan Fenerbahçe için Türkiye kupası CL gibi bir yer artık ligde kupa alamayınca Ziraat Kupasını alıp kendilerini tatmin ediyorlar eeee nede olsa adamlar 28 yıl sonra gördü 2 kere üst üste alınca kendilerini kral ilan ettiler.

:happy::happy::happy:

:happy: :happy:

:happy: :happy: :happy:

Yav he he.