Video Haber Mahmut Uslu: "Ligle ilgili aklınıza ne gelebiliyorsa yaparız!"

Skriniar'a dirsekler serbest tabi. Skriniar'ın yaptığı da penaltı o zaman hatta dirsekten dolayı da kırmızı.

Mahmut Uslu: Ligle İlgili Her Şeyi Yaparız, Bu Kadar Gözü Kararttık!

Mesela hakem , rakip youncu ya da maç satın almak gibi mi tontiş ?

Bilmediğimiz bir şey söyle mehmut...

Senin zaten ne tür bi pislik olduğunu ergin atamana yaptığın edepsizlikten biliriz

Bi de bu aziz ve avanesinin aramızda seçilmesini isteyenler vardı alın ha seçildiler

Yav bu herifi bu tarz açıklamalar yapsın diye aldı zaten yönetime de, 100 yaşında herif uğraştığı şeye bak, görevine bak yav. :asd:
Bir de egitimciymis. Ben bunu yillar sonra ogrendim. Boyle egitimci mi olur? Adam agzina geleni soyluyor, onunla bununla kavga ediyor. Gecmiste kac defa tribunlerde insanlarla tartisti, yuz yuze geldi. Igrenc bir adam.

Bir de egitimciymis. Ben bunu yillar sonra ogrendim. Boyle egitimci mi olur? Adam agzina geleni soyluyor, onunla bununla kavga ediyor. Gecmiste kac defa tribunlerde insanlarla tartisti, yuz yuze geldi. Igrenc bir adam.
Öglena gibi herif yav neyi eğitecekmiş bu? Şaşırdım. :asd:

Geber orman çocuğı geber.Senin olmayan şerefine sokayım.Daha ilk maç ulan ilk maç surat olmuş kösele..
Geberin kapansın cehennemin dibine kadar gidinde kurtulsın şu türk futbolu sizden.

ilk maçtan mı başladın la kolpa

Şikeci olduğunuzu da kabul edin erkek gibi de.
Yoksa adınız nonoşa çıkmalı bu ülkede

seneler önce şampiyon olduğumuz bir yılın son haftalarında, kendisi için "mahmut uslu dur" diye bir pankart açılmıştı. zevkten erimiştim o pankartı görünce. o sezon biz şampiyon olunca kendisinin de birkaç sene sesi çıkmamıştı, istifa mı etti ne olduysa. anlayacağınız o ve onun gibileri susturmanın en güzel yolu başarıdır, şampiyon olmaktır. yağmur yağınca solucanlar, sümüklü böcekler ortaya çıkar. güneşli günlerde onları göremezsiniz.

Geri
Üst Alt