Mahmut Uslu TRT'ye Konuştu

"Türkiye’yi çok önemli yerlerde temsil edecektik. Belki Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna oynayacaktık ama olmadı bize mani olundu.

Çok önemli yerlerde temsil ettiniz zaten daha napacaksınız.CAS'a kadar gittiniz.Yıllardır Avrupada mücadele ettik 1 kere gidemedik CAS'a helal olsun valla size.

Bayern, real ve saire gögek atıyordur şimdi herhalde. Komedi de değil artık bunların açıklamaları. Insanlık namına UTANC verici . Üzülmeye başladım şaka maka bir insan sever olarak. Topluca kafayı yemiş durumdalar ama yaşadıkları ne kadarda kendileri sucluysada benim senin başına gelseydi belki bizde kafayı yemiş olurduk. Kolay değil be denizliler ,bursalar,şikecilik, muculuk ve saire. Acımaya başladım şimdi bunları yazarken..ne cektin be fener.

Endişelendiğim durum bu.

Yargıtay'da hükme bağlanmış kararlarda yeniden yargılama yapılabilmesi için "yeni delil" gerekiyor.Bunlar da sahte deliller yaratabilirler. Şu an hükümet ile işbirliği yapıyorlar ve bu sahte belgeler ile şike davası diğer hükme bağlanmış davalardan ayrılabilir. Bu durumda balyoz için yeniden yargılama olmaz ama şike davasında yeniden yargılama yapılır. Hükümet 1 taşla 2 kuş vururken,Fenerbahçe de istediğini alır. Delil niteliği itibariyle Trabzon'un da bir nebze sesi kısılır.

Büyük bir oyun dönüyor...

Tamam da buldukları şeyin delil niteliğinde olması lazım. Bundan iş çıkmaz ama Trabzon'u da yakabilirler arada.

Deli saçması!.

Bu hıyar çoktan beri ortalıkta görülmüyordu.aziz puştunun son zamanlardaki yalayıcısı,köpek.

Tamam da buldukları şeyin delil niteliğinde olması lazım. Bundan iş çıkmaz ama Trabzon'u da yakabilirler arada.

Dedim ya bir kılıfına uydururlar. Trabzon'u da yakıp susturacaklar,"bakın sesiniz çok çıkmasın" gibisinden, gidiş o yönde. Fenerbahçe'nin açıklamaları olsun,başbakanın açıklamaları olsun güç birliği var gibi.ÖYM'lerin kaldırılması hakkındaki yasa tasarısı da bugün kabul edildi üstüne.Planlı bir şekilde süreç işliyor...

Böyle birşey söylendimi gerçekten ?

Söylendiyse benim tezim gerçek demek ki; " Fenerium ürünlerinde insanlarda zeka geriliğine yol açan kimyasal kullanılıyor"

Ogün keleş ‏@oqunts6155 1 sa.

Fb tvdekiler kafa mı buluyor lan bütün tapeler ve felzefekeler sayılmasın adil yargılama olsun hahahahahahahahahahaha

Böyle birşey söylendimi gerçekten ?

Söylendiyse benim tezim gerçek demek ki; " Fenerium ürünlerinde insanlarda zeka geriliğine yol açan kimyasal kullanılıyor"

Ogün keleş ‏@oqunts6155 1 sa.

Fb tvdekiler kafa mı buluyor lan bütün tapeler ve felzefekeler sayılmasın adil yargılama olsun hahahahahahahahahahaha

Bütün delilleri yok etsinler önce daha sonra yargılayıp delil yetersizliğinden aklansınlar o zaman adil olacak yargılama.

Dedim ya bir kılıfına uydururlar. Trabzon'u da yakıp susturacaklar,"bakın sesiniz çok çıkmasın" gibisinden, gidiş o yönde. Fenerbahçe'nin açıklamaları olsun,başbakanın açıklamaları olsun güç birliği var gibi.ÖYM'lerin kaldırılması hakkındaki yasa tasarısı da bugün kabul edildi üstüne.Planlı bir şekilde süreç işliyor...

Evet ÖYM'ler beni de rahatsız etmedi değil ama başbakan bunların yanında olsa Trabzon'u tehdit etmeye gerek yok ki. Zaten bir emriyle sus pus olur TS yönetimi. Fener sığınacak çatı arıyor gibi geliyor bana. Gerçi bırak futbolu ülkenin gidişatı bile şüpheli; Allah sonumuzu hayretsin.

Çok net söylüyorum. .

Eğer aziz yıldırım 1 tane bile yeni delil açıklasın,ben fbli olacağım ..

elinde delil vardida napıyo bu zamana kadar . bu şeye benzıyor azizin acılaması vardi fenerliler agzi acik beklemişti bir konusacam yer yerınden oynayacak dedi herkes bekledi hani :)

Şike sorusturmasindan sonra Bayern'in sampiyonlar liginde ust uste final oynamasi tesaduf mu?Fenerbahce'ye uluslararasi bir komplo kurulmus :p

tapatalk

At izinin, it izine karıştığı bir zamanda aradan "bize komplo kuruldu, adil yargılama yapılmadı" diye sıyrılma çabasındalar; ki sıyrılacaklar da. Ama, emin olun yine yurtdışından şemsiyeyi saplayacaklar. Hem de kanırta, kanırta!

Delil diye 2 kilo palamut getirmesin stüdyoya, şaka bir yana hiçbirşey olmayacak delidir ne yapsa yeridir deyip geçiniz.

eminim ki fenerbahçeli taraftarlar bile itibar etmiyor bunun böğürdüklerine.

Geri
Üst Alt