Mahmut Uslu: ''UEFA dosyası kapandı, bize birşey olmayacak''

Bro UEFA nın sopası yakında arkanızda.

Aklı sıra mal taraftarlarını kekleyip gündem değiştirecek ya,

ilkokul öğrencisinin bile yapmayacağı şekilde bize laf atmaya çalışmış .

Birde kankisi aziz gibi buda itiraf etmiş şike yaptıklarını.

Tabi onlarda haklı sanki.kendileri için yaptılar yaptılarsa o büyüklüğü nasıl bir büyüklük olduğu belli olmayan fenerleri için yapmışlar.

Herif safi israf ölsde bedeni bir ise yarayip tıp fakültelerine bagislansa beyni ozellikle doçentlik tezi konusu

fbloading.gif

2011-2012 SEZONU

Galatasaray : 3 - 1 : Fenerbahçe

Fenerbahçe : 2 - 2 : Galatasaray

Galatasaray : 1 - 2 : Fenerbahçe

Fenerbahçe : 0 - 0 : Galatasaray

GALATASARAY 1 Galibiyet

FENERBAHÇE 1 Galibiyet

BERABERLİK 2

2012-2013 Sezonu

Galatasaray : 3 - 2 : Fenerbahçe (Süper Kupa)

Galatasaray : 2 - 1 : Fenerbahçe

Fenerbahçe : 2 - 1 : Galatasaray

GALATASARAY 2 Galibiyet

FENERBAHÇE 1 Galibiyet

2013-2014 Sezonu

Galatasaray : 1 - 0 : Fenerbahçe

Fenerbahçe : 2 - 0 : Galatasaray

Galatasaray : 1 - 0 :Fenerbahçe

GALATASARAY : 2 Galibiyet

FENERBAHÇE : 1 Galibiyet

SON 3 SEZONUN TOPLAMI

Galatasaray------------5 Galibiyet

Fenerbahçe------------3 Galibiyet

Beraberlik-------------2 Maç

Ezberden yazdım umarım yanlışım yoktur. Son 3 sezona bakınca bile vaziyet ortada. İki kez süper kupayı almışız ellerinden. İki kez şampiyon olmuşuz, biri kendi sahalarında. Bu adam bonzai kullanıyor desem, o bile bu kafayı yapmaz muhtemelen. :) Bizimle oynadıkları maçlar kolay oluyormuş da, yenmeyi alışkanlık haline getirmişler...

''''Galatasaray maçları hariç Türkiye ligi zor. Bu sene de fikstüre şöyle bir baktım, yineen kolay maçlarımız Galatasaray'la. Onları sürekli yeniyoruz, artık alışkanlık haline geldi"

Bunu neye dayanarak söylemiş anlamadım. 2 takımda kendi sahasında oynanan maçları kazanıyor son dönemde. Süper Kupa maçlarını da biz alıyoruz. Kendince ezmiş bizi herhalde yarım aklıyla.

16 Ağustosta UEFA baba bunlara hardcore yapacak inş

bu adamın yönetime alınma amacı bu işte.

o koca ağzıyla insanların paçasına saldıracak gündemi farklı şekilde yönlendirecek herkes sözde bunu konuşacak

ama arka planda da hırsızlar şikeciler rahat rahat kaldıkları yerden devam edecekler.

söylediklerinin üstünde fazla durulmaması gerek bu herifin.

''''Galatasaray maçları hariç Türkiye ligi zor. Bu sene de fikstüre şöyle bir baktım, yineen kolay maçlarımız Galatasaray'la. Onları sürekli yeniyoruz, artık alışkanlık haline geldi"

Bunu neye dayanarak söylemiş anlamadım. 2 takımda kendi sahasında oynanan maçları kazanıyor son dönemde. Süper Kupa maçlarını da biz alıyoruz. Kendince ezmiş bizi herhalde yarım aklıyla.

O gerizekali kus beyni ile kendince laf sokuyor. Ama herhalde bu hiyar son 3 senede marsda yasiyor ve maclari seyretmiyor. Baska aciklamasi olamaz bu söylemin.

Ne kadar mal olduğunu daha önce söylemişmiydim sana.

Daha maç oynanmadan ortamı geren en kolay maç söylemine giren karaktersiz. Ulan ne kadar adi bir insansın sonra sporda şiddet var diye konferanslara gidip seminer verirler. Sizin gibi çocukları olduğu sürece bu ülkede spor ilerlemez. Senin ben taa.

İlk günden beri şike yaptıklarından o kadar eminler ki, kendi taraftarlanın arada bir gazını almak için kendilerinin inanmadıkları cümleleri söylüyorlar. Her konuşmalarının son cümlesi Galatasaray, çünkü taraftarı da bizden besleniyor. Hala 6-0'larla, kendi sahalarında yenilmedikleriyle devam ediyorlar. Aziz, Mahmut, Kiğili gibi adamlar birer Bonzai, taraftarıda bunları dinlediği için uyuşturulmuş şekilde dolaşıyor, konuşuyor.

Son 2 yılda ellerinden aldığımız kupalar çok koydu çok....

Top mamut sana bu mubarek ramazan ayinda kilisede tecavuz etmek istemiyorum adam gibi konus kafani kopartirim senin. Azizden daha cok nefret ediyorum bu ayi oglu ayidan insallah tez zamanda geberirsin bende o gun 5 tane fakir doyururum.

Turkiyeyi cok cok iyi taniyor bu adam tam bizim millete layik biri cok severler .

Valla Maho biz bu isi sonuna kadar götürecegiz. Sizde hak ettiginiz yere düseceksiniz. Ama bu sene, ama gelecek sene. Uefa olmazsa Fifa. öyle böyle bedel ödeyeceksiniz.

Geri
Üst Alt