Mahmut Uslu: ''UEFA dosyası kapandı, bize birşey olmayacak''

Yöneticisi yok diyorsunda. Es es ve sivasda'da yokdu.

Mecnun var adam hapis yattı şikeden , ayrıca birisi daha var sivaslıların falan baya küfür edip bizi bulaştırdı dedikleri adını unuttum ,

eskişehirde ise bülo yönetici statüsünde kabul edildi .

Mecnun var adam hapis yattı şikeden , ayrıca birisi daha var sivaslıların falan baya küfür edip bizi bulaştırdı dedikleri adını unuttum ,

eskişehirde ise bülo yönetici statüsünde kabul edildi .

He doğru, bülent uygun yönetici olarak kabul görülmesi ilginç.

Nasıl yapacaksın? Sen daha tff'ye söz geçiremiyorsun.

Bu karar değişmese, yabanı konusunda, değiştirenler değişir diyen başkan rte davetinden sonra birden yabancı kuralına uyacağız ve sorunumuz yok demesini neye bağlıyorsun?

Bir şey bekleme bizden. Avrupadaki lobbymizde işe yaramaz bu konuda.

Şike davasında bir şey yapmamız beklenemez zaten . Çünkü bizlik bir şey yok . Toplu men kararı bizi de ilgilendirir hatta en çok bizi ilgilendirir . Çünkü bizim ceza almadığımız bir ortamda fenerbahçe ve diğer takımların yaptığı suçtan dolayı biz ceza alacağız . Bu Galatasaray'ı çok da iyi şekilde ilgilendirir . Türkiye'nin en büyük kulübünü şike yapmadığı halde sebepsiz yere Avrupa'ya göndermemek çok büyük saçmalıktan başka bir şey değil . Toplu men olayı %0.1 diye tahmin ediyorum . Gerçekleşse Türk Futbolunda yeni bir kaos başlar ve istifalar gelir .

14 Ağustos veya 16 Ağustos'ta kararlar açıklanacakmış . En geç 17 Ağustos'a kadar bekleyelim eğer o zamana kadar da bir şey çıkmazsa o zaman düşünürüz . Şimdi rahat olalım . Fenerbahçe küme düşmese bile okkalı bir ceza alır . (Yöneticiler ömür boyu men + puan silme cezaları + Avrupa Kupaları'ndan 5 yıl men) gibi ..

He doğru, bülent uygun yönetici olarak kabul görülmesi ilginç.

Muhtemelen eskişehir olan sözleşmesindeki titri sadece TD değildi , direktörlük vb bir görev tanımlamasıda yapılmış olabilir buda onu yönetici statüsüne sokmuştur .

Şike davasında bir şey yapmamız beklenemez zaten . Çünkü bizlik bir şey yok . Toplu men kararı bizi de ilgilendirir hatta en çok bizi ilgilendirir . Çünkü bizim ceza almadığımız bir ortamda fenerbahçe ve diğer takımların yaptığı suçtan dolayı biz ceza alacağız . Bu Galatasaray'ı çok da iyi şekilde ilgilendirir . Türkiye'nin en büyük kulübünü şike yapmadığı halde sebepsiz yere Avrupa'ya göndermemek çok büyük saçmalıktan başka bir şey değil . Toplu men olayı %0.1 diye tahmin ediyorum . Gerçekleşse Türk Futbolunda yeni bir kaos başlar ve istifalar gelir .

14 Ağustos veya 16 Ağustos'ta kararlar açıklanacakmış . En geç 17 Ağustos'a kadar bekleyelim eğer o zamana kadar da bir şey çıkmazsa o zaman düşünürüz . Şimdi rahat olalım . Fenerbahçe küme düşmese bile okkalı bir ceza alır . (Yöneticiler ömür boyu men + puan silme cezaları + Avrupa Kupaları'ndan 5 yıl men) gibi ..

Inşallah. Toplu ceza durumda tazminat kazanma hakına ulaşırız ki onuda devlet vergi cezaları ile geri alır galiba

Tazminat davaları ,

TFF yöneticilerine birey birey açılır sorumlulukları nedeniyle , ayrıca UEFA 'da bu tazminattan kaçamaz ,

Ben bu toplu men olayına fazla ihtimal vermiyorum , çünkü toplu men demek X sene gelemezsiniz demek değil böyle olsaydı zaten balıklama atlardı şike cephesi , buradaki toplu men şikecilere gereken cezalar verilinceye kadar olur bunuda kimse göze alamaz hatta belki başta şikeciler göze alamaz ,

Olayın birde maddi / rant kısmı varki günümüzün yeni Türkiyesindeki bazılarına rant uğruna anasını sattırır , yani fenerlerini ne kadar korurlarsa korusunlar bir yerden sonra onlarında kırmızı çizgileri olacaktır ve bence artık bu sınıra dayanıldı ,

CAS 'ın GK tüm cephelerin oyununu ve hesaplarını alt üst etti .

Mahmut sizi Spor Toto 3. lige düşürecekler ve -60 puan cezası verecekler, amatöre düşmemek için yine şike yapacaksınız.

Nasıl diyemez? Dedi bile hemde platinin yanında canlı yayında :DD

Yürürlüğe koyamaz yani . Gerekirse dedi . UEFA'nın veya FIFA'nın kararlarından sonra "5 yıl gitmeyelim" derse Galatasaray ve Trabzonspor da bunu FIFA'nın gerekli yerlerine müracaat ederse FIFA , TFF'nin üyeliğini askıya alabilir . Askıya almak demek milli takımların hiçbir şekilde hiçbir turnuvaya katılamayacak anlamına gelir . RTE bunu göze alamaz . Kaldı ki önümüzde 2016 Avrupa Şampiyonası var ve Fatih Terim getirildi . Riva'da yeni milli takım üssü kuruldu . Yani diyemez dese bile Türkiye'de futbol en az 5-10 seneliğine tamamen durur .

Yürürlüğe koyamaz yani . Gerekirse dedi . UEFA'nın veya FIFA'nın kararlarından sonra "5 yıl gitmeyelim" derse Galatasaray ve Trabzonspor da bunu FIFA'nın gerekli yerlerine müracaat ederse FIFA , TFF'nin üyeliğini askıya alabilir . Askıya almak demek milli takımların hiçbir şekilde hiçbir turnuvaya katılamayacak anlamına gelir . RTE bunu göze alamaz . Kaldı ki önümüzde 2016 Avrupa Şampiyonası var ve Fatih Terim getirildi . Riva'da yeni milli takım üssü kuruldu . Yani diyemez dese bile Türkiye'de futbol en az 5-10 seneliğine tamamen durur .

Belli olmaz bu rte nin sağı solu. Tüpçüyü tff başkanı yapan adamdan her şey beklenir

Belli olmaz bu rte nin sağı solu. Tüpçüyü tff başkanı yapan adamdan her şey beklenir

Federasyon başkanlarını tabii ki de kendine bağlı birisi yapacak . Daha yakın ilişkiler kurmak ve destek sağlamak için . Ben de başbakan olsam ( diktatör olsam yani :) ) kurumların başkanlarını ben seçerdim . İnşallah RTE cumhurbaşkanı olamaz . Olursa sıkıntılar büyüyebilir . O yüzden RTE'ye oy veren Galatasaraylı , Galatasaraylı değildir .

Federasyon başkanlarını tabii ki de kendine bağlı birisi yapacak . Daha yakın ilişkiler kurmak için . Ben de başbakan olsaydım ( diktatör olsam yani :) ) kurumların başkanlarını ben seçerdim . İnşallah RTE cumhurbaşkanı olamaz . Olursa sıkıntılar büyüyebilir . O yüzden RTE'ye oy veren Galatasaraylı , Galatasaraylı değildir .

Siyasete girmeyelim. Bu rteyi Allah korkusu olmasa..Çoook severdim , neyse :DD myc yemeyelim bunun yüzünden şimdi

Federasyon başkanlarını tabii ki de kendine bağlı birisi yapacak . Daha yakın ilişkiler kurmak ve destek sağlamak için . Ben de başbakan olsam ( diktatör olsam yani :) ) kurumların başkanlarını ben seçerdim . İnşallah RTE cumhurbaşkanı olamaz . Olursa sıkıntılar büyüyebilir . O yüzden RTE'ye oy veren Galatasaraylı , Galatasaraylı değildir .

Avatarında o zatın resimini kullanan bile var forumda ;)

Geri
Üst Alt