Mahmut Uslu'dan Terim'e: "Kaldırsana adamlarını"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
ce39a4b1c586ef04499b1992c37672a7.jpg

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maça damga vuran isimlerden biri de Mahmut Uslu oldu.

Sarı-kırmızılı oyuncuların yere düştükten sonra uzun süre kalkm iddia eden Mahmut Uslu, tribünde oturduğu yerden ayağa kalkıp duruma isyan etti.

HAKEME BAĞIRDI
Maç oynanırken Galatasaray'ın yere yatarak vakit çaldığını düşüne yönetici Mahmut Uslu ayağa kalkıp hakeme tepki gösterdi.

KALDIRSANA ADAMLARINI TERİM
Uslu'nun Fatih Terim'e, "Kaldırsana adamlarını yerden yatmaya mı geldiniz buraya, oynayın oynayın futbol oynayın" şeklinde seslendiği belirlendi.

G.SARAY'I HER ŞARTTA YENECEĞİZ DEMİŞTİ
Mahmut Uslu maçtan önce yaptığı açıklamada da, "Bu maçı fazla düşünmüyorum. Bizim için sıradan bir maç. Bir sonraki maç bizim için daha önemli. Galatasaraylılar'ın ne açıklama yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Galatasaray'ı her şartta yeneceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Kralspor

Aziz Yıldırım kalsın. Ama Fenerbahçe'den bu adam defolsun gitsin. Türk futbolundaki en büyük habis urdur kendisi,tamamen nefret tohumları ekmeğe çalışan geri zekalı birisidir. Aziz bey her türlü kalsın. Ama bu Şerefsiz Mahmut def olsun.

kes ulan

AYI OĞLU AYI

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cibiliyetine tükürdüğümün maymunu.

Herkesin aklındaki malum küfrü etmeyi malum şahıslara bile hakaret olarak gösterebilecek kapasitede olan nadir adamlardan.

Mahmut sen de bizim için sıradan bir şahıssın.

nihat özdemir bile kendisinden daha saygılı galiba

Sadece bağırıp çağıran bi boka yaramayan bir ayı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

nihat özdemir bile kendisinden daha saygılı galiba
Geçtiğimiz günlerde play of son maçı hikayesine denk geldim. Baya baya beyfendi bi şekilde karşılamış aysali. Nihat ozdemirin tırnağı etmez uslu.
Tam bir maganda mamud.
Cok fazla dikkate almamak lazım.

GSCimbom Mobile App

Geçtiğimiz günlerde play of son maçı hikayesine denk geldim. Baya baya beyfendi bi şekilde karşılamış aysali. Nihat ozdemirin tırnağı etmez uslu.
Tam bir maganda mamud.
Cok fazla dikkate almamak lazım.

GSCimbom Mobile App
ben de o videoyu izleyince,aynı kanıya vardım zaten

Kaldır hocam.

Ayi Volkan Aziz falan hepsi hikaye en serefsiz Fenerli acik ara bu adam.

Sen ve senin gibiler ön planda olduğu sürece Türk futbolu bir yerlere gelmeyecek...

Bomboş pozisyonda golü atamazsan bunun gibiler her sene çıkıp şov yapmaya devam eder
Yenip gelseydik 20 sene daha konuşamazdı.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Geri
Üst Alt