Mahsun Kırmızıgül'den Videolu Yanıt!

Bir dönem her sezon ATV'den kombine yer ayırıyordu saçma salak dizilerine o zaman herşey iyidi. Şimdi ne oldu?

Terör sempatizanı kansız herifin teki. Maddi manevi verdiği desteğin haddi hesabı yok.

Adam açık ve net olarak Pkk ya terör örgütü demiş bunu diyebilen ünlü yada ünsüz kürt kökenli duydunuz mu? Seversin sevmezsin ayri konu ama adami sevmiyorum diye vay namussuz serefsiz pkkli vs suclamak vicdansizlik kusura bakmayın

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam açık ve net olarak Pkk ya terör örgütü demiş bunu diyebilen ünlü yada ünsüz kürt kökenli duydunuz mu? Seversin sevmezsin ayri konu ama adami sevmiyorum diye vay namussuz serefsiz pkkli vs suclamak vicdansizlik kusura bakmayın

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkana aldığın Rüzgarın yönü değişince açıklamalar da değişir Osman bey. Aylar öncesinde operasyonların en şiddetli olduğu zamanlarda kalkıp devleti katliam yapmakla suçlayıp askeri polisi katil diye yaftalayan kansız; şurda reytingleri istediği gibi gitmiyor diye yaptığı şu açıklama muteber mi oldu? Benim yaptığım vicdansızlıksa şayet; onun yaptığı şerefsizliktir, kansızlıktır, vatan hainliğidir.

bu ulkenin sayesinde adam olup teröristlere sempati duyan şahıs.filmlerini izlemeyin izlettirmeyin.

Noldu lan filmin izlenmeyince ötmeye başladın

Yıllar önce New York'ta Beş Minare filmiyle kahraman ilan edilmişti bu zat.

Mahsun Kırmızıgulen bu adam Fethullahcıdır yani eski ak Partili. Hakan Şükür gibi Fethullahın yıkılımaz olduğunu düşününenlerden. (Haala da düşünüyorlar)
Bunun hakkında konuşan nihat doğan ise bundan 10 kat daha yalaka biridir.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Mahsun sen şimdi boşverde bunları daha güçlü Türkiye için sende varmısın?

Fragmanına baktım da o filmi engeller olmasaydı da kimse izlemezdi ki zaten.

Geri
Üst Alt