Maicon Çin Yolcusu!

Başarılar reis..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel para bırakmıştır umarım. Hayırlı olsun, hizmetleri için teşekkür ederiz.

Umarım gerçekleşir ve 5 civarı bir para kazanırız . Bu arada satılırsa bu gelir yaz transfer sezonuna yansıyor değil mi ? Öyleyse harika .

gelmesini hiç istememiştim
maçlardaki performansını da beğenmemiştim

ama şimdi gitmesini istemiyorum. :cry:

Yolu açık olsun. Kırık burnuyla sahaya çıkmasa da özellikle geçen sezonun ilk yarısında fena işler yapmamıştı. Keşke biraz daha iyi top oynayabilseydi.
+

En azindan Serdar Aziz'den daha karakterli oldugu icin hep guzel hatirlayacagiz.

Bence Eren Derdiyok da Cin'e gidecek yoksa fesih ya da satis gelirdi kesinlikle en kotu tum parasini verir Tarik Camdal feshi yapardik

1221705.jpg
413

DK_idgiV4AAIP50.jpg
41774501404_776694e426_b.jpg

Güle Güle Mai

EVET BEYLER TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ TOP ARTIK TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARDA BEŞİKTAŞ ETİLER TARAFINDA OTURAN VARSA BİR ÇAY ISMARLAYABİLİRİM LUYİNDAMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE.

İlk zamanlardaki performansı gayet iyiydi eşiyle yaşadığı problemler bitirdi adamı. Umarım toparlar kendini yolu açık olsun

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamın, hiç iyi performans sergilediği dönem olmadı..

cris gibiydi,
onun gibi kel
onun gibi kazma
onun gibi bir daha ismini kimse hatırlamayacak.

Karabük maçında attığı gol ve hakeme koyduğu posta ile hatırlayacağım. Sezon sonu baktığımızda şampiyonluk getiren gollerden biriydi. Hocanın sisteminde yetersiz kalması bir yana, psikolojik olarak çok zor bir yoldan geçti. Buna rağmen çıkıp elinden geleni vermeye çalıştı. Emekleri için teşekkürler. Umarım her şey gönlünce olur. :hat:

tek eksiği hızlı olmamasıydı, zaten hızlı ve seri olabilse bize gelmezdi. Neyse yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt