Maicon Kiralık Olarak Al-Nassr’da!

Ulan heyecanla girdim ben de konuya. Yine malca bir iş yapılmış.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1,5 sene sonra gelir kimse talip olmaz yata yata alır maaşını sözleşmesi biter çeker gider ve 9 milyona aldığımız topçudan 1,7 m kazanırız.

Bu adamı 8 milyon’a alanda mı suç var, 1.7 m’a elden çukaranda mı, yoksa her ikisinde mi karar veremedim.

8’e aldık, ilk 10 maçtan sonra kötü demiyorum rezalet bir performans gösterdi. Haliyle okutamadık. Sezon başı yine şansımız vardı Arap’ın malı bizi buldu gitti belgeleri yetiştiremedi. Bu süre zarfında kötü oynamaya devam etti haliyle piyasası iyice düştü.

Araplardan kusuratli transfer ucreti alan tek salak biziz herhalde.
Millet 5’ten aciyor kapiyi

Adamlar mutluluktan uçuyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leşh fazli stoperi Manu Da Costa = 4.5 milyon EUR

Frikikten, kafayla gol atan, Portonun eski kaptani Maicon = 1.7 milyon EUR

Solid transfer policy

Biz poldiyi bile tarık fiyatına satamadık şaşırmıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla satmayi beceremedigimiz kesin.

Bir de arabistanda 19 macta 17 gol atan Gomis sayesinde topcularimiza iyi gozle bakiliyordur.

Ayrica bedavadan biraz pahaliya gol krali olan topcu sattigimizdan arabistan yarimadasinda cok populer olduk yolunacak kaz olarak ! Batan geminin mallari seklindeyiz.

Bu çapsız , iş bilmez adamlar başımızda durduğu sürece daha çok kazık yeriz.
Eeee çapsız taraftar olunca başımızdakilerden ne beklersin ki..Her zamanki gibi 2 transfere yelkenleri suya indirdiler

33lük costa denilen çöp 5 milyonlara gidiyor ve kariyerinin zirvesi sayılacak Maicon bu kadar komik paralara gidiyor?
acaba hangi abes?

Hakikaten basimizdakiler süzme ... Bu adamlar şirketlerini de böyle yönetseler ya...

Geri
Üst Alt