Maicon Pereira Roque Resmen Al Nassr'de!

Yazıklar olsun, transferin son günü değil. 1.4 nedir ya? Kalsaydı oynasaydı bu paraya gideceğine.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acayip abartmışsınız yine.

1) Cavanda’yı 1.8’e satan da M. Cengiz ve yönetimidir.
2) Badou Ndiaye’yi 16 milyon euro’ya satan M. Cengiz ve yönetimidir.
3) 1 sene sözleşmesi kalmış Fernando’yu 4.5’a satan M. Cengiz ve yönetimidir.

4) bu en önemli kısmı. Maicon, yaşı 31 olan ve geçtiğimiz sene Arabistan liginde oynayan bir futbolcu. 8 milyon euro ödenmesi M. Cengiz ve yönetimin suçu değildir, bunu ilk önce kabul edeceğiz. Ikincisi: Maicon 8 milyon euro edecek bir futbolcu değildir. Arabistan’da 1 sene iyi oynamış olması bu gerçeği değiştirmez. Devam ediyorum: Maicon son 3 senesinde iyi paralar kazanmış bir futbolcu. 1 sene sözleşmesi kalmış ve çok iyi bir maaş alıyor hem bizden hem Al Nasr kulübünden. Maicon bu saatten sonra 2 milyon euro’dan aşağı hiç bir kulübün teklifini kabul etmez, et-mez. Bu parayı ona verecek tek kulüp, Arabistan’ın 2. büyük takımı Al Nasr kulübü.

Şimdi soruyorum pazarlıkta kim güçlü? ‘Al Nasr’a yollarsınız yıllık 3.5 milyon euro kazanırım, ya da burada kalır 2.2 milyonumu alır seneye bonservissiz giderim’ diyen Maicon mu? Yoksa ‘Yav sen iyi oynadın biz biraz daha bekleyelim, illa Arabistan’dan başka teklif gelir ve sen kabul edersin’ düşüncesinde olan G.Saray yönetimi mi?

Bu skandala imza atan M.Cengiz yönetimi değildir. Cenk Ergün, Dursun Özbek ve bu transfere onay veren Igor Tudor’dur.

1.4 milyon euro almışız, 1 sene sözleşmesi kalmış. En azından üstüne para verip yollamadık. En azından 1 sene rezil gibi parasını verip kulübede çürütmedik.

Maicon’a 7+1 bonservis ücreti vereni mahkemeye vereceksin. Yıllık 2.2 milyon euro net para kazanan Maicon’dan 3.1 milyon euro kazanmayı başaran yönetimi suçlayamazsın.
Hee reis maaslardan dert yanıyorsun lakin son 2 senede bu kadar yaladigin yönetimin verdiği maaşlara bakmadın heralde :) ulan bu satışı da savunmazsin ya.

Ekleme yapayım yabancı sınırı kalktı 1 sene niye kulübede curusun ki lig 22 takım olacak 42 maç yapar kupa + UEFA en az 60 maç yapar maicon kalsaydi min 30 maç oynardi.

Geçen sene yarım dönem için Semih Kaya 700-800 bin Euro aldı senelik 1.5 yapar.Bu sene de benzer paralara gelir imzalar.Bu çöpe para vereceğine maicon kalsın gerekirse 3 lu oynat göbeğe koy.

Savunacağız derken mantıksız mantıksız yorumlar yapmayın yok Hollanda da arkadaşım var falan.Kim o rikerink mi

Cavandanin satin alma opsiyonunu cekmisti belcikalilar. O anlasma yapilirken Cengiz baskan bile degildi.

Ademin 3 yıllık maaşı cıkmkş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer sureclerinde kulup uzerinde taraftar baskisinin olumlu sonuclanmadigini artik anlamis olmaliydik bu isten daha fazla uzamadan kurtuldugumuz iyi oldu. Transferler gelince ve oynayinca degerlendirmelerimizi yapariz.

Acayip abartmışsınız yine.

1) Cavanda’yı 1.8’e satan da M. Cengiz ve yönetimidir.
2) Badou Ndiaye’yi 16 milyon euro’ya satan M. Cengiz ve yönetimidir.
3) 1 sene sözleşmesi kalmış Fernando’yu 4.5’a satan M. Cengiz ve yönetimidir.

4) bu en önemli kısmı. Maicon, yaşı 31 olan ve geçtiğimiz sene Arabistan liginde oynayan bir futbolcu. 8 milyon euro ödenmesi M. Cengiz ve yönetimin suçu değildir, bunu ilk önce kabul edeceğiz. Ikincisi: Maicon 8 milyon euro edecek bir futbolcu değildir. Arabistan’da 1 sene iyi oynamış olması bu gerçeği değiştirmez. Devam ediyorum: Maicon son 3 senesinde iyi paralar kazanmış bir futbolcu. 1 sene sözleşmesi kalmış ve çok iyi bir maaş alıyor hem bizden hem Al Nasr kulübünden. Maicon bu saatten sonra 2 milyon euro’dan aşağı hiç bir kulübün teklifini kabul etmez, et-mez. Bu parayı ona verecek tek kulüp, Arabistan’ın 2. büyük takımı Al Nasr kulübü.

Şimdi soruyorum pazarlıkta kim güçlü? ‘Al Nasr’a yollarsınız yıllık 3.5 milyon euro kazanırım, ya da burada kalır 2.2 milyonumu alır seneye bonservissiz giderim’ diyen Maicon mu? Yoksa ‘Yav sen iyi oynadın biz biraz daha bekleyelim, illa Arabistan’dan başka teklif gelir ve sen kabul edersin’ düşüncesinde olan G.Saray yönetimi mi?

Bu skandala imza atan M.Cengiz yönetimi değildir. Cenk Ergün, Dursun Özbek ve bu transfere onay veren Igor Tudor’dur.

1.4 milyon euro almışız, 1 sene sözleşmesi kalmış. En azından üstüne para verip yollamadık. En azından 1 sene rezil gibi parasını verip kulübede çürütmedik.

Maicon’a 7+1 bonservis ücreti vereni mahkemeye vereceksin. Yıllık 2.2 milyon euro net para kazanan Maicon’dan 3.1 milyon euro kazanmayı başaran yönetimi suçlayamazsın.

Bu benim fikrimdir. Futbolu benimle birlikte takip eden çok iyi bir Hollandalı arkadaşım haberi duyunca aynen şunları dedi: ‘Çok iyi Galatasaray için. Avrupa’dan 1 kulüp bile istemeyeceğine göre şu Corona döneminde 1.4 milyon euro iyi iş, hele Maicon için’.
Hollandalı arkadaşın dediyse doğrudur renkdaş (y)

Maicon biz de tribünde otururak 2,2 milyon kazansaydi, gelecek sene ortada kalirdi ve 3,5-4 milyon maasi nah bulurdu. 1 sene tribünde oturmus adami araplar ne yapsin?

O zaman belki 1 milyon zor alarak ülkesine dönerdi. Pazarlik ta en Maicon, Al Nasr ve bizim aramizda en güclü bizdik.

Maiconun niye güclü olmadigi yukarda yaziyor. Al Nasr sampiyonluk yarisinda ve hafta ici en büyük rakiplerine mac yapiyorlar. Bir de taraftarlari Maiconu baya seviyor. Hani bizde hep, taraftar cok baski yapmasin yoksa bonservis yükseliyor diye bazi üyeler. Aynisi araplar icin gecerli degilmi?

Bunlari köseye birakalim. Biz Maiconu niye zorunlu opsiyonlu yolladik? Adamin orda capraz bagsi falan kopsa ne yapacaklardi? 30 yasindaki adami niye 1,5 sene kiralik yolluyorlar ki? Zorunlu opsiyon koymadigin an bu resmen mantiksiz bir anlasmaydi bizim icin.

Bizim yönetim ne bekledi? Maicon nerdeyse 32 yasinda geri geldigi an piyasa degeri 6-7 milyona mi yükselmesini bekliyorlar di?

Hee reis maaslardan dert yanıyorsun lakin son 2 senede bu kadar yaladigin yönetimin verdiği maaşlara bakmadın heralde :) ulan bu satışı da savunmazsin ya.

Ekleme yapayım yabancı sınırı kalktı 1 sene niye kulübede curusun ki lig 22 takım olacak 42 maç yapar kupa + UEFA en az 60 maç yapar maicon kalsaydi min 30 maç oynardi.

Geçen sene yarım dönem için Semih Kaya 700-800 bin Euro aldı senelik 1.5 yapar.Bu sene de benzer paralara gelir imzalar.Bu çöpe para vereceğine maicon kalsın gerekirse 3 lu oynat göbeğe koy.

Savunacağız derken mantıksız mantıksız yorumlar yapmayın yok Hollanda da arkadaşım var falan.Kim o rikerink mi

1) Maicon gibi rezil stoperin aldığı yıllık paraya o bahsettiğin yönetim 2 tane taş gibi 25 yaş altı stoper aldı. Marcao yıllık 800 bin, Luyindama yıllık 1.2 milyon euro alıyor. (2.2 milyon euro)

2) 40 maç oynayacaksın diye maddi açıdan sıkıntılı günler yaşadığımız şu dönemde yıllık 2.2 milyon euro net para kazanan adamı kadroda tutamazsın. TL oldu 8.5.

3) Evet, yıllık 500 bin euro alacak olan Semih Kaya’yı tercih ederim 3. stoper olarak.

4) Benimle düzgün şekilde futbol tartışmak istiyorsan saygım sonsuz, yok eğer yalayıp yutmak tarzı şeyler yazacaksan hiç gerek yok bu yorumuma bir şey yazma.

5) Bunu kendin istedin, profil resmi Falcao olan bir insan, yönetimi maaş konusunda eleştiriyor. Fazla maaş ödüyor diyor.

6) Rezil oldun.

maicon pereira roque

3m olayı doğru olsa kafa kafaya diyebilirdik. Az buz demeden gelecek paraya güvenip Kaan Ayhan'ı transfer etsek yine itiraz etmezdik. Böyle hem ayranımız döküldü hem tatsız olaylar yaşandı.

Hala yok Marcao satılsın yok Luyindama satılsın diyenler var aklım almıyor

Eminim yönetim Luyindama'yı 25 Marcao'yu 20 mil. 'ya satar !!

Maicon'u satıp yerini Semih ile dolduracaklar anasını satayım

1) Maicon gibi rezil stoperin aldığı yıllık paraya o bahsettiğin yönetim 2 tane taş gibi 25 yaş altı stoper aldı. Marcao yıllık 800 bin, Luyindama yıllık 1.2 milyon euro alıyor. (2.2 milyon euro)

2) 40 maç oynayacaksın diye maddi açıdan sıkıntılı günler yaşadığımız şu dönemde yıllık 2.2 milyon euro net para kazanan adamı kadroda tutamazsın. TL oldu 8.5.

3) Evet, yıllık 500 bin euro alacak olan Semih Kaya’yı tercih ederim 3. stoper olarak.

4) Benimle düzgün şekilde futbol tartışmak istiyorsan saygım sonsuz, yok eğer yalayıp yutmak tarzı şeyler yazacaksan hiç gerek yok bu yorumuma bir şey yazma.

5) Bunu kendin istedin, profil resmi Falcao olan bir insan, yönetimi maaş konusunda eleştiriyor. Fazla maaş ödüyor diyor.

6) Rezil oldun.
Reis sakin ya Pp dursun ozbek yapsam dursun Özbek fanı mi olacagim gerilme ve rezil ettin beni yapma bir daha :)

Ha bir de reis şu maaş Euro hesaplarını bana anlatma diagneye 13 + 2.5 maaş Jimmy 1 milyon maaş verenlere anlat Emre mor var babal var 2.5 imza parası her sene 2.5 dan 3 sene kontrat :) Adamların yaptıkları 2 doğru iş marcao ve luyindama yanlışlarını yazsam sayfalar sürecek.

Gerilme bu kadar Galatasaray ne cengizin ne Albayrak denen capsizin galatasaray senin benim.Harcanan her kurusun hesabını sormazsan aptal bir koyundan farkın olmaz

araplar bize resmen yağlı değil yağsız kazık sokmuşlar.
Bizimkiler de afiyetle yemişler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt