# Maicon Pereira Roque

Sneijderin parasının 10 katını Gomis, Maicon ve Belhandaya gömdük doğrumu?

Renktas ümidini kirmak istemem ama bu adamin anatomisi yüzünden zaten bir Popescu olmasi mümkün degil. Belini ceviremiyor. Hani kötü oynamis olsa, yer tutamamis, yahut bir pozisyonda agir kalmis olsa, tamam dicem, zaman verelim falan. Ama bu adamdaki farkli. Resmen vucudu esnekligini kaybetmis, tahta gibi yürüyor. Hicmi kimse izlemiyor gidip bu adamlari almadan 2-3 macini? Herkesmi youtubeci kardesim.
ŞL'inde izledim fena oynamıyordu bu herif. Ben okadar ümitsiz değilim yinede. Göreceğiz.

Valla oyuncuya bir şey demek istemiyorum şu an için ama zaten Hırvat Hamza'nın oyuncu tercihinden ne hayır gelir adam Belhanda'yı süperstar filan sanıyor bunu da Ramos filan olarak görüyor olabilir çok üstüne varmayalım.

Beli dönmüyor. İlk maç diye bir şey demeyeyim diyorum ama çare olmaz gibi. Servet tarzı bir oyuncu.

Sezon boyu 1 mac iyi oynar ,3 mac vasat, 2 macta sıcar gibi duruyor

zaten defansin düzelmesini fazla beklemiyordum

defans, orta saha yine ayni topcular ile dolu

Sao Paulo taraftarının neden bayram ettiğini bugün anlamış olduk böylece.

Abi her stopere beli dönmüyor demek yetmiyor artık. Bu takımın sorunu orta saha. Boatengin beli dönüyormu? Kötü oyuncu o ayrı.

Abi her stopere beli dönmüyor demek yetmiyor artık. Bu takımın sorunu orta saha. Boatengin beli dönüyormu? Kötü oyuncu o ayrı.

Bu takımın sorunu orta saha da bu yine de bu herifin kendi maç başı değerindeki herifler tarafından madara olmasını gerektirmiyor.

Bu takımın sorunu orta saha da bu yine de bu herifin kendi maç başı değerindeki herifler tarafından madara olmasını gerektirmiyor.

Katılıyorum zaten kardeşim. Ama stoperler genelde teke tek yakalanınca dağılıyor. Bunu demek istedim. Acerbi daha kötü oynardı bu kadar alan bırakan takımda.

Stoperlik cok overrated bir mevki. Bir stoper mac icinde nekadar hamle yapmasi gerekirse, o kadar tehlike altindadir. Senin takimin iyi oynuyor ise, cok vasat iki stoper ile de götürürsün ligi. Ama acik alanda en iyi stoperi bile dezavantajli pozisyonda biraksan, senji forvetin teki gelir kestanesini cizer.

En iyi stoperi getir bekler ve orta saha yoksa adam istedigi kadar oynasin gene rezil olur

Geri
Üst Alt