# Maicon Pereira Roque

Bize gider ayak önemli bir felsefeyi hatirlattin üstat..

Kadin milleti vezir de eder, rezil de..

Maiconu özlicem . Yeri hep ayrı karıcak bikere yanlışını görmedik adamın . O şükrüdeki frikik girseydi bide efsanemiz bile olurdu . Yolu açık olsun inşallah başarılı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yolu açık olsun.
Bize gelmesinde emeği olan herkese landt olsun.
Kendisine 8 milyon euro bonservis verilmesine neden olan ve bundan cebine dolduran varsa boğazında kalsın.

İyice batmadan TERİM İSTİFA!
Sisitemli Futbol için TERİM İSTİFA!
Selçuk,ömer,donk'tan kurtulmak için TERİM İSTİFA!

Arap forumlarında yazıyorlardır kazıklana kazıklana kazıklamayı öğreniyoruz diye.

Neyse en kötü senaryo kalıp yata yata parasını almasıydı.Bundan kurtulduğumuza şükür ama kiralama ücreti hakikaten düşük.

Hem Gomis hem de Maicon olayında bu fiyatları kabullenecek hale getirdik kendimizi.

Araplara tok satıcı rolüne bürünemedik bir türlü. Gomis'de medyanın kamuoynunun etmediği laf kalmadı adama, bunda ise hem lisans iptal olup hem de medyatik bir profile görününce bu paralara razı olmak zorunda kaldım.

Yönetim Ndiaye'de tok satıcıyı oynamayı başardı mesela, yüklü sayılabilecek ücreti tek kalemde peşin aldı.

Son düzenleme:
DyqZ2xdXgAAiHfq.jpg

Aciklamalar ve fotolar temelli gittiği gibi duruyor. Muhtemelen zorunlu satın alma vardır. 3.5 falan gelse bile süper olur satışta.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 yediğimiz Trabzonspor deplasmaninin özetini bir daha izledim de, maşallah bir stoper dört golde de mi hata yapar?

Yolun açık olsun Maicon ama sana yazılacak maclar da yok değil.

Çok karlı bi alışveriş..Adamın llisansı dondurmuşsun oynatmadan para ödeyecen herkes biliyo ken sen 1.5 yıllık kiralmaaya 1.7 artı maaş yükünü verip gönderiyosun..Ha sezon başı ya da devre arası başlamadan daha iyi fiyata okutulabilirdi ama sanırım istemedi lyundama da kesinşleşmeden beklemek istediler.BU saatten sonra yapılan bu alışveriş çok karlı.. Maicon la birlikte artık yavaş stoper devri kapandı nihayet.. Kontra yersek kesin gol demeyecez

Geri
Üst Alt