# Maicon Pereira Roque

Kendisinden oyle kolay da kurtulamayiz. Maasi da yuksek, yasi da belli bir esigi gecmis.

Bakalim, ne olacak. Ben hala kazanilabilecegini ve cok iyi bir stoper olabilecegini dusunuyorum.

Kim o italyan ?

Maicon rezaletti , aynen ostersund macinda yedirdigi golu yedirdi , ahmet calik da yaptirdigi penaltiyi denedi olmadi

Maicon yaninda serdarla cekilir ama ahmet calik esas kangren , acilen takimdan def edilmesi gereken ilk oyuncu

Maicon ahmet stoper ikilisi ile her klup dusmeye aday olur

Uzun süredir izlediğim en kötü stoper tandemi Maicon-Ahmet ikilisidir. Sezon başında da denenmişti, diğer kombinasyonları denemeliydi hoca...

Bu ikisinden biri yerine Hakan Balta' yı bile tercih ederdim...

Kupa hiç umurumda değil de kadronun yetersizliği apaçık ortaya çıkmış oldu böylece. Olacaksa, Hamza ile kazandığımız sezon misali olacak bu şampiyonluk; ıkına sıkıla. Şampiyonluğu kaybetme ihtimalini düşünmek istemediğim bir konumdayız kulüp olarak...

DbIWJ7qXUAA7HIV

Derdi ne bilmiyorum da acaip kaprisli bir tip. Kendini takımın lideri falan zannediyor muhtemelen. Yine de konuşulmalı. Kazanılmalı. İhtiyacımız olabilir. Sene sonu gerekirse satılır ama şu anda takımı karıştırmanın lüzumu yok.

Dogru tespit bu adam kendini lider fln zannediyor. yedek kalinca oyuncagi elinden alinan cocuk gibi küsüyor. biktim artik sacma sapan oyunculara verilen milyonlardan. yahu biz real madrid degiliz. aldigimiy oyunculardan maksimum verim almaliyiz. böyle gereksiz oyunculara 8 milyon arti 4 yillik sözlesme yapiyoruz. bu adami yedekte birakamazsin. ya satacan ya da elinde patlayacak. ortasi yok.

Derdi ne bilmiyorum da acaip kaprisli bir tip. Kendini takımın lideri falan zannediyor muhtemelen. Yine de konuşulmalı. Kazanılmalı. İhtiyacımız olabilir. Sene sonu gerekirse satılır ama şu anda takımı karıştırmanın lüzumu yok.

Hangi maçtı tam bilmiyorum ama bir serbest vuruş kazandık ve kullanmak istedi. Ama Selçuk kullandı ve barajdan dönen topa banane diyip hiç gitmedi. Rakip az kalsın pozisyona girecekti.

Bari zarar etmesek. Inter hala ilgilenir mi ki? 20 milyon Euro gibi bir paradan bahsediliyordu.

Bari zarar etmesek. Inter hala ilgilenir mi ki? 20 milyon Euro gibi bir paradan bahsediliyordu.

Inter Lazio'da sezon sonu sozlesmesi sona eren stoper Stefan de Vrij ile anlasti, yani bunu almazlar.

Maicon'u ya 3-4 milyona brezilya ligine satarsin ya da bir çin kulubu 5 gol attigi icin 5-10m bir teklif ile gelir.

Inter Lazio'da sezon sonu sozlesmesi sona eren stoper Stefan de Vrij ile anlasti, yani bunu almazlar.

Maicon'u ya 3-4 milyona brezilya ligine satarsin ya da bir çin kulubu 5 gol attigi icin 5-10m bir teklif ile gelir.

Belki bunu da alirlar. Miranda - Skriniar - Ranocchia disinda stoperleri yok. Miranda ve Ranocchia gidici. Saglam bir yedek gerekebilir. Ayrica Spaletti ara ara 3'lu oynayan bir herif.

Maicon'u zarar etmeden satabilmeliyiz bence.

Geri
Üst Alt