# Maicon Pereira Roque

Farkli bir oyun anlayisinda oynayabilir ama bizim mevcut düzenimiz icin cok hantal bir oyuncu,sirf bu yüzden Fatih hoca gecen sezon denayer-serdar ile oynamayi tercih etti

Ankaragucu macinda kendisini ilk kez tribunden izledim,neredeyse sumo gürescisi fizigi olan el kabir bile Maicon'dan hizliydi

Maicon'u Garry veya Onyekuru hızında olmasını bekleyenler var. Dünyanın en hızlı oyuncusu kimse onunla aynı hızda olmalı.

CL de sanki defansi 40-50 metre ileride kuracagiz, o zaman takim kendi sahasinda gomulu kalacak nasil olsa. Elin adamlari nasil futbol oynuyor bir izleyin. Maicon ozaman kolay kolay arkasina adam da kacirmaz yeterki kompakt oynamayi becerebilsin takim.

Kompakt oynadigimiz dönem de yaptigi hatalar ortada

Fener derbisinde soldado'ya hazirladigi pozisyon,bjk derbisinde babel'e hazirladigi pozisyon

Örnek verdigim 2 pozisyon da hizi veya cevikligi ile alakasi olmayan pozisyonlar,daginik oldugu icin gelen hatalar

1.90 boyundaki adamin hizli olmasini beklemiyorum sadece bu düzende yeri yok diyorum,Fatih hoca da ayni görüste olacak ki en kritik dönemde Maicon'u yedek birakti yerine daha atletik olan denayer'i oynatti

Herkes tutturmuş "Şampiyonlar liginde Maicon çok ağır kalır " "Şampiyonlar ligi için Maicon yeterli değil" diye tamam Maicon muazzam bir stoper değil eksikleri var özellikle hız konusunda bunu herkes kabul ediyor

Ama hem Maicon kadar sağlam savunması ve fiziği olan hava toplarında bu kadar etkili olan bu kadar sert olan savunmacı birde şampiyonlar ligi için yeterli ve ağır olmayan versiyonunun adı Sergio Ramos-Chiellini filan oluyor

Elimizde stoper alabilmek için bir fırsat varsa Kjær 'i inşallah kiralık alabiliriz ve Serdar-Maicon-Kjær üçlüsü ile yola devam edebiliriz ama tutup da elimizdeki stoperleri bu kadar gömmenin manası da yok Semih-Chedjou-Dany-Hakan 'la filan oynadık biz yıllarca

Göreceğiz bakalım Maicon'u. Akhisar'a tek başına verdiği maç hala aklımdayken onu bu takımda isteyemem kusura bakmayın. Dünkü müdaheleleri daha iyi bir hücum hattına karşı yapamayacağını siz de biliyorsunuz. Bakın tamam Agüero demeyelim. Geçen yıl beğenmediğiniz Cenk Tosun ve Janssen paspas eder bu adamı. Ki ettiler de. Ama bu benim fikrim tabii. Bakacağız büyük maçlarda paspas mı oluyor paspas mı ediyor. Ona göre sonuna kadar arkasında dururum. Belhanda gibi bir nefretim yok kendisine karşı. Sadece Serdar varken benzer tipte bir oyuncu olacağına daha savunmanın patronu tarzında yaşlı ve ucuz biz oyuncu bulabiliriz. (bkz: Big Chef)

Seni savunacagiz aslanım. Ne kalassin, ne sakar, ne de abartıldığı kadar ağır. Geçen sezonun ikinci yarısında düşmesinin tek sebebi yorgunluk ve moral bozukluğuydu. Ligin en iyi stoperi.

Maicon beklentinin ötesinde iyi başladı sezona geçen yılın başında ki halini tutturdu böyle giderse çok iyi.

DlHAP28XcAANSoh.jpg

Ben demiştim demek için söylemiyorum ama bu herif için daha önce yazılanlar komedi yav. Rüzgarın yön verdiği ufak ağaçlar gibi olmayın yahu. Bir durusunuz, bir fikriniz olsun. Daha 2 maç önce amatör küme oyuncusu muamelesi yapıyordu forumun buyuk çoğunluğu?

Daha önce de söyledim, hala aynı görüşteyim.

Bizim gibi oyununun boyunu sürekli rakip yarı sahada max 30 metreye kısaltmaya çalışan takımlar için ideal bir stoper değil, bu 1.

Elbette daha iyisini bulabilirdik bu paraya, 2.

Teklif varsa; aldığımız fiyatin üç aşağı beş yukarisina satılabilir bize daha uygun bir stoper bulabilmek adına, 3.

CL'de biraz piyasa yaparsa, çok rahat çift haneli rakamlara satılabilir, 4.

Maaşı takım ve ülke skalasına göre normal, 5.

Oyunu geride kabul eden ve kontra ataklar ile gol arayan takımlarda çok başarılı olur, 6.

Ancak ek olarak; bu adam burda itin gotune sokulduğu gibi kotu bir oyuncu değil ve en önemlisi de bu. Yarın öbür gün kötü oynasa da, aynı fikirde olacağım...

Ben demiştim demek için söylemiyorum ama bu herif için daha önce yazılanlar komedi yav. Rüzgarın yön verdiği ufak ağaçlar gibi olmayın yahu. Bir durusunuz, bir fikriniz olsun. Daha 2 maç önce amatör küme oyuncusu muamelesi yapıyordu forumun buyuk çoğunluğu?

Daha önce de söyledim, hala aynı görüşteyim.

Bizim gibi oyununun boyunu sürekli rakip yarı sahada max 30 metreye kısaltmaya çalışan takımlar için ideal bir stoper değil, bu 1.

Elbette daha iyisini bulabilirdik bu paraya, 2.

Teklif varsa; aldığımız fiyatin üç aşağı beş yukarisina satılabilir bize daha uygun bir stoper bulabilmek adına, 3.

CL'de biraz piyasa yaparsa, çok rahat çift haneli rakamlara satılabilir, 4.

Maaşı takım ve ülke skalasına göre normal, 5.

Oyunu geride kabul eden ve kontra ataklar ile gol arayan takımlarda çok başarılı olur, 6.

Ancak ek olarak; bu adam burda itin gotune sokulduğu gibi kotu bir oyuncu değil ve en önemlisi de bu. Yarın öbür gün kötü oynasa da, aynı fikirde olacağım...
Üstüme alınmıyorum hep savundum çünkü

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seni savunacagiz aslanım. Ne kalassin, ne sakar, ne de abartıldığı kadar ağır. Geçen sezonun ikinci yarısında düşmesinin tek sebebi yorgunluk ve moral bozukluğuydu. Ligin en iyi stoperi.
Gitti taş gibi stoper. 2-3 milyon için değer miydi be? Son 1 haftaya 1 stoper alamamış adamlar 5 milyon euroya 2 stoper, forvet, orta saha alabilecek mi?

Geri
Üst Alt