- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Nasıl hatırlamazsın MK Servet-Agüero olayını !?!?!?!?!?! 90'larda falan geçen bir olay olsa anlarımda topu topu 7-8 sene önce oldu. 22-23 yaşında falanda değilsin, çözemedim ben bu işi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico maçı
Maradona açıklama yapmıştı böyle dangalakları futbolcu yapıyorlar adamın suratına tekme atıyor diye
Nasıl hatırlamazsın MK Servet-Agüero olayını !?!?!?!?!?! 90'larda falan geçen bir olay olsa anlarımda topu topu 7-8 sene önce oldu. 22-23 yaşında falanda değilsin, çözemedim ben bu işi.
Bu olay çok ekstrem yalnız bunu duymayan kişiden şüphelenirim.Olayı hatırlıyorum elbette ama sonrasında yaşanan diyalogları bilmiyorum. Daha önceden defalarca söyledim. GSC'ye gelene kadar spor medyasını takip etmezdim. Misal 19.00'da başlayan maçı 18.30'da kanalı açar. Son düdükle kapatırdım. Sonrasında neler oldu neler yaşandı; kim kime ne dedi takip etmez okumazdım.
Bu olay çok ekstrem yalnız bunu duymayan kişiden şüphelenirim.
Maradona sonuna kadar haklıDuymadım kardeşim! Hatırlamıyorum. Görmüşsem de bakıp geçmişimdir. . . Maradona'nın insanın gururunu kıracak o açıklamasını ciddiye mi alayım!
Sen bugün sayısız şampiyonluk ve başarı kazandıran Terime vefasızlık yapıyorsun, taraftar iki tane unprofessional topçuyu eleştirmiş çok mu?O 3 brezilyalı ile geçen sene şampiyon olduk. Vefasızlıkta fenerlilerin ve bjklilerin cok önündeyiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimse kusura bakmasın şu performansı unutmadık, şüphesiz dany veya chedjou daha iyi oynardı