# Maicon Pereira Roque

Kapı gibi adam ya ben begeniyorum valla. Biraz agır olabilir ama +ları o eksigini kapatıyor. Ayrıca yanına iyi bir sol stoper aldık mı ve orta sahada ikili ikinci yarıdaki gibi degisti mi o zaman daha da iyi olur.

Gayet iyi oynadı bence. Serdar la daha iyi olacaktır.

GSCimbom Mobile App

Yanına sol ayaklı bir stoper lazım.

Mal gibi gidip Denayere sulanıyoruz. çok acil sol stoper alınmalı.

kimse kızmasın ama elimizde patlaması muhtemel maiconun.en korktuğum adam maicon..çok yavaş.

gördünüz değil mi kaliteli ortasaha tandemi ile nasıl sağlam defans yaptığını.

ayrıca ayağı da efsane güzel bir stoper kendisi.

takım iyi olunca iyi oyuncular kendini gösteriyor. şekil A ndiaye - fernando sonrası takımın performansı

Orta sahanın her şey olduğunun kanıtı. Orta sahan kötü ise kanatlarda stoperde beklerde forvette en kral adamlar olsun hiç bir anlamı yok. Topun bu adamlara ulaşmasını veya stoperlerine yani kalene daha az gelmesini sağlayacak adamlar orta saha adamlarıdır.

Futbol bir orta saha oyunudur. Aksini iddia eden toptan anlamıyordur.

Orta sahanın her şey olduğunun kanıtı. Orta sahan kötü ise kanatlarda stoperde beklerde forvette en kral adamlar olsun hiç bir anlamı yok. Topun bu adamlara ulaşmasını veya stoperlerine yani kalene daha az gelmesini sağlayacak adamlar orta saha adamlarıdır.

Futbol bir orta saha oyunudur. Aksini iddia eden toptan anlamıyordur.
Kesinlikle

Bu gece anladım ki paranın yarısını ortasahaya göm gerisini etrafında dağıt
Gole giden pas mutlaka ortasahadan geçiyor bu durumda ortasaha demek takımın yarısı demek

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7 Milyon avro bizim acimizdan bir stoper icin cok büyük para, ama alindi bir kere. Fazla takinti yaptiginiz olay var, ciddi söylüyorum Galatasaray´da stoperleri degerlendirdiginiz parametreleri uyguladiginiz vakit, dünyada iyi bir tane bile stoper olamaz. Köse vurusunda yenilen goller illaki olacak, Maicon´un tuttugu adamda illaki gol atacak. Bunlar sadece stoperin degil, özellik ile duran toplarda organizasyon meselesidir. Iyi bir organizasyon yoksa, top tehlikeli bir bölgeye iner, ve oraya indigi vakit de 50 50´dir artik savunmacinin, yada stoperin kafayi vurmasi. Onun disinda Maicon hava toplarinda hayvan gibi topcu. Iyi de top kesiyor, topu da oyuna iyi sokuyor.

Dün maçta Selçuk Tolga orta sahasının berbatlığı ve stoper partneri yeteneksiz Çalık yüzünden ilk yarı afalladı. Tüm yük üzerindeydi. SAdece stoper değil, orta sahanın yükünü de üzerine aldı. Stoper dediğin adamı maç boyu yorarsan illaki hata yapar. Amaç nedir? Orta sahayı sağlam tutarsın, defansa yük bindirmezsin ve böylece stoper defansa gelecek ataklardan bunalıp hata yapmaz.

Kaldı ki böyle oldu, orta sahada ilk çağdan millenyuma geçince Maicon yeteneklerini daha net gösterebildi. Yerinde hamleleri vardı. Çıkınca da golü yedik zaten.

Dert şu bana göre, Maicon yavaş adam ama hamleleri yerinde. Yanına hızlı bir stoper bulmamız gerekiyor. Böylece defans göbeğindeki eksiklikler tamamlanmış olacak. Fakat böyle bir niyet yok sanırım.

Chedjou'dan iyi bence. Birkaç maç sonra tam değerlendirme ortaya çıkacaktır.

Geri
Üst Alt