# Maicon Pereira Roque

Serdar'ı geçin. Ona güven olmaz. Her adımında sakatlık riski %75.

Maicon iyi bir stoper, yanındaki adam Serdar (taş gibi sağlam bile olsa) olmamalı, daha kıvrak, uçarı bir adam olmalı, o da şuan alabileceğimiz Denayer olur. Çalık zaten futbolcu bile değil onu saymıyorum.

Şimdilik yanında Serdar oynasın

Devre arası yanına Sakho gelsin artık

Sakho-Maicon ikilisi tadından yenmez

korayın üzerinde dururlar ise korayla ikisi iyi olur bence.

Büyük stoper,Çizgi Film karakterine de Şikörtıla da benzemez

Geleli neredeyse 2 ay oldu. Artık kötü olma lüksü kalmadı. Bugünden itibaren lider stoper görevine başlasın.

Beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen tek hamle oyuncusudur kendisi yavasligindan dolayı . Kalitesi tartisilmaz ama bu adamdan yararlanmak istiyorsak yanına mutlaka hızlı bir oyuncuyu monte etmemiz gerekir yoksa bu sene çok sıkıntı yaşayabiliriz. Bu aksam sanırım serdar oynayacak yanında ama o da yavaş adam inşallah bir kaza gecirmeyiz

Kötü oynayınca eleştirenler Nerde? Adam müthiş oynadı be. Bırakmadınız takıma alışsın. Havadan yerden müthişti

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıksın ortaya hazırlık maçlarında bu adamı itin bi tarafına sokanlar, çöp diyenler...
Zaten GSC bir adamı beğenmiyorsa o adam tutacak demektir...

Hızlı bir partner alırsak yanına eğer, defans rüzgar bile geçirmez.

Çıksın ortaya hazırlık maçlarında bu adamı itin bi tarafına sokanlar, çöp diyenler...
Zaten GSC bir adamı beğenmiyorsa o adam tutacak demektir...

Hızlı bir partner alırsak yanına eğer, defans rüzgar bile geçirmez.

Açık söyleyeyim ilk maçın etkisiyle ben de eleştirmiştim ama sonra yediğimiz golleri sakin kafayla izleyince Maicon'a çok yüklendiğimizi farkettim. Adam kale gibi, havadan on numara. Ayakları da iyi, tekniği de güzel.

El kol hareketlerine dikkat etmeli ikili mücadelelerde falan, bariz abartiyor bazen. Basimizi yakabilir bu yüzden.

Geri
Üst Alt