# Maicon Pereira Roque

Hava toplarında kale gibi. Ayağı da fena değil gibi görünüyor lakin ağır bir stoper. Daha ciddi bir rakibe karşı izlemek ve ona göre yorum yapmak istiyorum.

DHOQ11uXgAEtXHg.jpg

pardon ama ligde oynayacabilceiğin en ciddi rakiplerden biri kayseri.ve kadro olarakta iyiler.marsilya falan mı bekliyodunuz?

kaç tane hava topu uzaklaştırdı sayamadım....cidden şahane....özellikle fernando iki stoperin arasına girdiğinde pas opsiyonumuz artıyor....bir kaçtane linnes'in sakarlığı vardı...asamoah'taa gelince çılgın bir savunma kurgusu olacak

Geniş alanda yakalanmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok. Hız problemini de Serdar veya alınırsa yeni stoper çözüyor. Tank gibi maşallah. Emre Mor veya Arda alınır da artistlik yapmaya kalkarsa fena kuzu çevirme yapar soyunma odasında. Benden söylemesi.

HTC 10

Hava toplarında başarılı.Ağır ama duracagı yeri çok iyi biliyor.Luganoda tank gibi ağırdı ama hep iyi yer tuttuğundan çok başarılı oldu.Serdarla iyi bi ikili oldular bence.Ahmet hıyarı kesinlikle oynamamalı.

pardon ama ligde oynayacabilceiğin en ciddi rakiplerden biri kayseri.ve kadro olarakta iyiler.marsilya falan mı bekliyodunuz?

Kadro olarak öyle olabilir ama bu akşam çok kötüydüler. Bizim kusursuz oynamamızın da etkisi var tabi ama bu kayseriyi ölçü alıp sezon hakkında yorum yapmak tutarlı olmaz..

Kadro olarak öyle olabilir ama bu akşam çok kötüydüler. Bizim kusursuz oynamamızın da etkisi var tabi ama bu kayseriyi ölçü alıp sezon hakkında yorum yapmak tutarlı olmaz..

kayseri biz böyle oynadıgımız için kötü gözüktü.bu çok net.ilerleyen haftaalrda bi daha izle mutlaka.meleg falan girecek daha ilk 11e.15 transfer yaptılar yeni,anca...

Farkında Mısınız tolga hıyarının kaçırdığı adam dışında bugün bizim ceza sahasına top bile gelmedi, pozisyon vermedik

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdarla uyumlu oldular serdar çok sağlam basıyo yere beğendim müdahaleleri yerinde ama hızlı stoper şart serdar yarın bile sakatlanabilir

Geri
Üst Alt