# Maicon Pereira Roque

GSCimbom‏ @GSCForum
Maicon: "Bülent Korkmaz’ın formasını giyiyorum. Nasıl bir efsane olduğu anlatıldı. Bu formaya layık olmak istiyorum."

klassik bir brezilyali gibi, sürekli merkezden top cikariyor, defansta diagonal paslar atiyor... Ama saglam bir adam... Denayer iyi bir partner olurdu. Serdar kendine gelemedi.

Defans hala sıkıntı Serdar ile eh işte oldular. Kendisi iyi ama hataya meyilli bir tarzı var. Serdar da aynı.

Maicon-Ujfalusi

mesela efsane olurdu.

Duran toplarda konsantrasyonunu artırması lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vidayı almak lazım partner olarak, o zaman daha sağlam bir defans tandemimiz olur.

takımda herkes kendisine saygı duyuyor lider ruhlu oyuncu. geçen hafta golü var demiştim bu haftaya nasipmiş.

DHp3q4XXsAAnv8k.jpg

Ya ben mi yanlis izledim yoksa mac sonu röpörtajinda Maicon Bülent Korkmaz'in B'sini bile anmadi bizim Mert nasil tercüme etti bunu.

Yani Bülent kaptan hakkinda soru da gelmedi, Maicon Bülent'in B'sini bile anmadi birseyler anlatirken. Mert kafadan salladi mi bunlari?

Östersund maçı sonrası Ahmet Çalık daha kötü oynamasına rağmen, acaba tutmayacak, olmayacakmı dedim kendi kendime.
Ama adam tam bir stoper. Nerdeyse her topa giriyor. Tabi ilerde hatası olur, öyle yada böyle gol yeriz. Bu futbolun içinde olan şeyler. Alarak çok doğru iş yapmışız.

Topu iyi kullanıyor cidden, atağa çıktığımızda sağ bek gibi destek veriyor. Savunması da iyi ama yanına bir sol ayaklı stoper lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt