# Maicon Pereira Roque

Cenk-Janssen-Negredo-Soldado-Menez-Eto'o-Gyan-V.Persie-Adebayor

Alayından çok golü var reisin ...

kesiciliği çok iyi

bi de her an belinden uzi çıkartıp sahadakileri tarayacak gibi duruyor

Futbolcu olmasa ünlü bir kel film yıldızını işsiz birakacak tipte 1 oyuncu

TT

Kendisi hakkinda pek bir bilgim yoktu. 2 macta izlemistim CL de Porto ile Bayern'e karsi oynadiklari 2 mac. Birinde cok kötüydü ama takimin geneli cok kötüydü zaten 6 yediler o mac, diger macta ise cok iyiydi.

Bu yüzden kendisi hakkinda keskin bir yorum yapmamistim alindiginda. Östersunds maclarinda insanlar yerin dibine sokarken de birsey dememistim 2 mac oynadi adam sonucta. Geldiginden beri her mac üstüne koyarak haftadan haftaya daha iyi oynuyor. Uzun süre sonra ilk defa iyi bir stoper aldik. Saha icindeki rolü de cok etkileyici, bana seyirci olarak güven veriyor eminim Muslera'ya da veya diger takim arkadaslarina da güven veriyordur. Stopere karsi güven duygusunu asagi yukari 6 yildir tamamen unutmustuk Ujfalusi reisten sonra.

Baslarda biraz temkinliydim verdigimiz paradan dolayi ama transfer dönemi öncesi birsey demistim stopere ne kadar para harcarsak harcayalim bunu elestirmeyecegim cünkü gözümde orta sahadan sonra gelen en büyük sorunumuz buydu. Insallah böyle devam eder her hafta üstüne koyarak, mevcut haliyle bu ligde Pepe ile birlikte acik ara en iyi stoper konumunda.

581b309e9595c25cc4996deb93e980d5.jpg

Kendisine 3 numara cok yakisiyor

Eminim kaptanlik pazubandi da cok yakisir

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt