# Maicon Pereira Roque

Günün adamı, bu performansa :hat:

Müthişti.. Golden sonra hakeme yaptığı hareket içimin yağlarını eritti. Teşekkürler Maicon

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_ox3xa6oOz41sogahco1_400.gif

tumblr_ox3xu0Za3o1sogahco1_400.gif

tumblr_ox3xu0Za3o1sogahco2_400.gif

Defansta iyi, havada top class, gol atiyor, oyun kurmasi ok. Sen neredeydin onca sene..

Serdarla cok ıyı oldular aslanı

9ceda9e26c02ac56dbb7cdca15e0857f.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Şimdi stadtan geldikten sonra maçın tekrarını izledim. TV başında belki o kadar fark edilmemiş olabilir ama gol sonrası stadta müthiş bir kopuş ve kenetlenme yaşandı. Böyle kenetlenmeler şampiyonluk getirir renktaşlar.

Puan kaybetseydik gerçekten çok yazık olacaktı. Hak etmemiştik bu sonucu. İnanılmaz oldu attığı gol. Ayağına, eline sağlık God.

Şimdi stadtan geldikten sonra maçın tekrarını izledim. TV başında belki o kadar fark edilmemiş olabilir ama gol sonrası stadta müthiş bir kopuş ve kenetlenme yaşandı. Böyle kenetlenmeler şampiyonluk getirir renktaşlar.

Puan kaybetseydik gerçekten çok yazık olacaktı. Hak etmemiştik bu sonucu. İnanılmaz oldu attığı gol. Ayağına, eline sağlık God.
gscimbom adminleri bile 7-8 sıra aşağı inip gole seviniyorsa bu takım harika oynuyo demektir dostum

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rakip takım taraftarların bir kısmına göre defansımız çok zayıfmış
Maicon ve Serdar duvar gibiler baktık rakipler pozisyona giremiyor biz kendimiz rakibe pas atıp pozisyona sokturuyoruz :asd22:

Uzun yıllardır böylesi bir stoper performansı hatırlamıyorum hem maçları kurtaracak hem hava toplarını toplayacak hem 50-60 metre oyun yönünü değiştirecek ayrıca o son dakika da gelen pozisyonu ülke de gole çevirecek stoper sayısı 0 maicon'un ayağı harbiden çok düzgün çoğu stoper stadın dışına yollardı ya da rakibe nişan alırdı :D

Son düzenleme:
Gelmeden önce pek tanımıyordum lakin net iyi oyuncu. İyi oyuncu olmasını geçtim hırslı ve taraftarı ateşleyen bir adam. Gomis gibi Maicon gibi hırslı ve taraftarı ateşleyen oyuncular şampiyonluk yolunda olan bir takımda çok çok önemlidir. İkisi de tank gibi maşallah. İkisinin de tek handikabı var ağır oyuncular olmaları. Zaten bu kaliteye sahip olup bir de hızlı süratli oyuncular olsalar Türkiye'ye kolay kolay gelmezlerdi.

Popescuyla karşılaştırılana kadar ekmeğini yeriz reyizin.

Ulan bu adamın yanında benfica daki luisao olacaktı varya adam yerlerdi valla adam, yada naldo

Hem Maicon başlardaki güven vermeyen halini maçtan maça düzeltti, hem Serdar tahminlerin ötesinde iyi bir grafik çiziyor. Umarım sakatlık vs durumlar olmasın da stoper mevkiinde yıllar sonra istikrarı yakalamış olalım. Kulübede, alınmasına pek taraftar olmadığım Denayer var ki o da oynadığı kısa sürelerde gayet güven verici ve eskisinden de dinamik görüntü veriyor. Onca denemeden sonra stoper mevkisini hallettik galiba...

Serdar baya düzeltti kendisini, umarım bu şekilde devam eder. Maicon için henüz şu aşamada söylenecek bir şey bulunmuyor. Skor yönünde ise beklentilerimizin üzerinde devam ediyor. 3 golü oldu. Bu rakam Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin golcülerinden daha iyi bir rakam olduğu da ortadadır.

Geri
Üst Alt