# Maicon Pereira Roque

Şimdi stadtan geldikten sonra maçın tekrarını izledim. TV başında belki o kadar fark edilmemiş olabilir ama gol sonrası stadta müthiş bir kopuş ve kenetlenme yaşandı. Böyle kenetlenmeler şampiyonluk getirir renktaşlar.

Puan kaybetseydik gerçekten çok yazık olacaktı. Hak etmemiştik bu sonucu. İnanılmaz oldu attığı gol. Ayağına, eline sağlık God.
valla en son real maçında böyle büyük sevinç olmuştu , resmen tribünde herkes yer değiştirdi .Herkes yanındakini şamarladı hatta dövdü diyebilirim.

Ben dayanamadım demirlerin üzerine çıktım.O hengamede atkıyı kaybetmişim , zaten bugün iki kere düşürmüştüm , olacağı varmış bi daha alırız Muslera atkısı.

Şimdi stadtan geldikten sonra maçın tekrarını izledim. TV başında belki o kadar fark edilmemiş olabilir ama gol sonrası stadta müthiş bir kopuş ve kenetlenme yaşandı. Böyle kenetlenmeler şampiyonluk getirir renktaşlar.

Puan kaybetseydik gerçekten çok yazık olacaktı. Hak etmemiştik bu sonucu. İnanılmaz oldu attığı gol. Ayağına, eline sağlık God.

Şükür kazandık ama sanki taraftar bugün biraz fazla sessiz gibiydi. 40 bin kişi gürültüsü yoktu yani. 2-2 den sonra destek olunması iyiydi söylediğiniz gibi böyle maçlar böyle kenetlenmeler şampiyonluk getirir. Geçen hafta Mariano'nun çoraplarıyla gol sevincine gelmesi, bu hafta Maicon'un büyük bir karakter örneği göstermesi ve hakeme yaptığı hareket buram buram şampiyonluk kokuyor.

Şükür kazandık ama sanki taraftar bugün biraz fazla sessiz gibiydi. 40 bin kişi gürültüsü yoktu yani. 2-2 den sonra destek olunması iyiydi söylediğiniz gibi böyle maçlar böyle kenetlenmeler şampiyonluk getirir. Geçen hafta Mariano'nun çoraplarıyla gol sevincine gelmesi, bu hafta Maicon'un büyük bir karakter örneği göstermesi ve hakeme yaptığı hareket buram buram şampiyonluk kokuyor.

Maiconun penalti pozisyonunda sinan gumus yardimci hakeme dalcakti nerdeyse.. dusunun en ruhsuz adam bile takimin havasiyla gaza gelmis

DLCCtuUX0AEr0Q2.jpg

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

DLCClWlX0AARq8r.jpg

Kesinlikle. Bende özeti izleyince farkettim tvde gol olduktan sonraki atmosfer belli olmuyor. Cidden müthiş bir atmosfer vardı. En son Juve maçındaki son dakika golüyle taraftarlar bu kadar birbiriyle kenetlenmişti. Keşke gol anındaki sevinç videosunu çekebilseydim ama bende o sırada uçuyordum :D

Serdar-Maicon ikilisi birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar gerçekten

Maicon biraz daha çakılı stoper topu defanstan çıkaran sağlam adam
Serdar biraz daha önde rakiple göğüs göğse çarpışan seri adam

Allah bu ikiliye sakatlık kaza bela vermesin inşallah yıllar boyu yanyana oynayabilirler ...

Ched gibi ofansda iyi + Defansifde 10 kat daha iyi. Beyinsiz degil, duracagi yeri biliyor (bir tek azicik hantal cabuk dönemiyor )

Serdar-Maicon ikilisi birbirlerini çok güzel tamamlıyorlar gerçekten

Maicon biraz daha çakılı stoper topu defanstan çıkaran sağlam adam
Serdar biraz daha önde rakiple göğüs göğse çarpışan seri adam

Allah bu ikiliye sakatlık kaza bela vermesin inşallah yıllar boyu yanyana oynayabilirler ...

maicon sahanın her yerinde çarpışıyor ya :)

Fener'in kaybettiği Beşiktaş'ın berabere kaldığı haftada son dakika golüyle takımımıza toplam 7 puan kazandıran futbolcu.Adamsın tank reis.

Hulk yaptım

4543238886121a02e1ba22c32e3a5166.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt