Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.793
- 12.864
- 2.343
Resime verdiğim tepki;Ne eşsiz bir sanat eseri değil mi kanka?
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resime verdiğim tepki;Ne eşsiz bir sanat eseri değil mi kanka?
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
Maicon taş gibi stoper.Resime verdiğim tepki;
![]()
Maicon taş gibi stoper.
Böylece konudan sapmamış oldum.
Esas soruma gelirsem;
Neden kurtlar vadisi afişi?
Alnitak Alnilam Mintaka
O zaman söyle bakam, 37. bölümde bir baskın sırasında Memati'nin arkasından ateş eden, mavi gömlekli elemanın adı neydiGüzel avatar,sevdiğim bir dizi.
O zaman söyle bakam, 37. bölümde bir baskın sırasında Memati'nin arkasından ateş eden, mavi gömlekli elemanın adı neydi
Alnitak Alnilam Mintaka
Oha oha bölümleri ezberlemiş.Öyle biri yok,baskın da yok o bölümde.Şu sefirliğin bölümü.
Oha oha bölümleri ezberlemiş.
Sarper senden tırstım.
Alnitak Alnilam Mintaka
Öyle biri yok,baskın da yok o bölümde.Şu sefirliğin bölümü.
Benim gibi adama tırstım denir mi sen de.
Sende uzun namlulu ile sırf keyfine şehrin en işlek caddesini tarayacak potansiyel görüyorumBenim gibi adama tırstım denir mi sen de.
Sende uzun namlulu ile sırf keyfine şehrin en işlek caddesini tarayacak potansiyel görüyorum
Alnitak Alnilam Mintaka
Kurtlar vadisi bilgini sınamak isterimŞu ABD'deki psikopat yaptın şimdi de,bu tavrın beni üzüyor.
Kurtlar vadisi bilgini sınamak isterim
Kurtlar vadisi 1 ve 2 sezonda cokca sahnenin cekildigi seyfo dayi ve duran emminin islettigi Uskudarda bulunan hala faaliyette olan cafenin adi nedir ?
Kopya ceken hirbodur.
Kurtlar fanı olduguna ikna oldum.Korcan aile çay bahçesi.
Şu ABD'deki psikopat yaptın şimdi de,bu tavrın beni üzüyor.
Mersin´e geldigimde, hangi gazinoyu basmaya gidiyoruz ?
Olm iyice billura vurdun isi yavEhli sünnetim gazinolarla işim olmaz.
ciddi bi heriftin boyle yapinca salasim geliyor seniOlm iyice billura vurdun isi yavciddi bi heriftin boyle yapinca salasim geliyor seni