- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.803
- 5.338
Sakın salma forumda can guvenlıgı yokOlm iyice billura vurdun isi yavciddi bi heriftin boyle yapinca salasim geliyor seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakın salma forumda can guvenlıgı yokOlm iyice billura vurdun isi yavciddi bi heriftin boyle yapinca salasim geliyor seni
Salmam icin taktik uygulaman sahsimi uzerEn başta ciddi cevap veriyorduk bırakmıyordun.Şimdi dilinden cevaplar verince susup gidiyorsun en azından.Dinsizin hakkından imansız geliyor yapacak bir şey yok.
En başta ciddi cevap veriyorduk bırakmıyordun.Şimdi dilinden cevaplar verince susup gidiyorsun en azından.Dinsizin hakkından imansız geliyor yapacak bir şey yok.
Ehli sünnetim gazinolarla işim olmaz.
Ehli sünnetim gazinolarla işim olmaz.
Mersin´in en güzel solistini, mevlüt basarak mi kaciracagiz ?
Hemde yeme bizi Sarper, Mersinde Gazino ve Kumarhane islettigini bana beyaz güvercinler fisaldadi.

Şu DSP'nin güvercinleri mi fısıldadı?Yanlış fısıldamış.![]()
Tamam işte tam senlik iş, gidin herkese tövbe ettirin. Bu nasıl bir ortam deyin.

Demekki bir tane degil, bir cok kumarhane ve gazino isletiyorsun.
Hmmm.... Birden Mersin´de basarisiz bir mekan basma sonrasi, elleri bagli arka odaya alindigimi, ve arka odadan senin ciktigini hayal ettim.
![]()
Salmam icin taktik uygulaman sahsimi uzer
EA SPORTS FIFAOnaylanmış hesap @EASPORTSFIFA 23 sa.