# Maicon Pereira Roque

Mükemmeldi. O ve Fernando olmasa geçen seneki rezaletin bir benzeri yaşanabilirdi son dakikalarda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana göre Fernando yilin transferi hem bizim icin hem de ligin genelinde.

Fernando dan sonra bizim icin en iyi ikinci transfer Mariano ve Maicon. Ikisini 2.siraya koydum cünkü birini 3.siraya koymak istemedim.

Başlarda çok ağır bulup endişemi belirtmiştim. Yine çabuk bir oyuncu olduğu söylenemez ancak başka özellikleriyle övgüyü hakediyor. Yalnız oyunu kurmak için ilk opsiyon olmamalı; kendisine fazladan yük biniyor, topla da ağır hareket ettiği için rakibin fazlaca yaklaşmasına imkan tanımasından tedirgin oluyorum, belirtmeden geçemedim...

Yanına kimi koyarsan koy sırıtmıyor. Çizgide tutamadığı top hariç hatası yok nerdeyse.

....
5855a05209b1949819d83ab6f39c44a6.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana göre Fernando yilin transferi hem bizim icin hem de ligin genelinde.

Fernando dan sonra bizim icin en iyi ikinci transfer Mariano ve Maicon. Ikisini 2.siraya koydum cünkü birini 3.siraya koymak istemedim.

Gomise yer yokmu üstad saydığın isimlerin hepsi çok başarılıda Gomiste Gomis işte

O uzun direkt paslarina bayiliyorum.
Takimin en faydali oyuncularin basinda geliyor.

Galatasaray top 5 (performans) : Fernando,Gomis,Maicon, Mariano,Tolga

Sevmedigim tek özelliği oyun kurarken rakip oyuncuyu gördüğü halde rakibin yanındaki takım arkadaşına pas atması boştaki arkadaşlarını tercih etmiyor hep tehlikeli bölgeye pas veriyor

fernando ile resmen racon kestiler

Muhabir: Maç değerlendirmesi ?
Maicon: Sertliğimiz lige fazla gelebilir ama bu abartı değil. Sertlikten vazgeçmeyiz. Gereken yapılacak.

Yedigimiz gol öncesi gereksiz bir faul yapti

Onun disinda iyi oynadi

Faul yapmayacak mı adam yorumlara bak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen sezonu Negredo ve Soldado dan daha fazla gol atarak tamamlayacak :asd:

Geri
Üst Alt