# Maicon Pereira Roque

efsane yav adam

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde herkes şu ayrıntıyı kaçırıyor Brezilya liginden geldi orada lig devam ediyordu

Bize geldi hazırlık kampı geçirdi tekrar ona rağmen bu seviyede valla helal

önce basaksehire sonra bjkye sok o kelini

önce basaksehire sonra bjkye sok o kelini
.
c769badd2efbb02b4a2b1854481627f9.jpg

Kafa topları lugano gibi değil biri vardı tartışmıştık nerde o arkadaş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum.

Son yılların en en iyisi

En son ne zaman duran toptan gol atan stoperimiz olmuştu ? Chedjou arada atıyordu başka hatırlamıyorum. İlk yarıda yaptığı top kayıpları tamamen Tudor'un saçma taktiği yüzündendi.

kafa vuruşlarına bakın kafayı çok iyi çeviriyor gelişigüzel rastgele değil golleri. osmanlı maçında insanüstü çevirmişti golde kafayı.

Bir tane de direğe vurdu topu. Kafayı kaleye iyi yönlendiriyor, evet.

Bu adama da aynı gomis gibi gelmesin diyenler vardı . Isimler aklımda değil. Bunun ismi geçtiğinde çok sevinenlerdendim . Normalde dünya futbolunu pek bilmem ama biri aklımda kalmışsa o iyidir derim hep maicon da porto zamanı hep aklımda kalmıştır. Brezilyaya gitti çöp diyenlere inat böyle devam maicon . Östersund maçında bile sana iyi diyen az kışımdaydım ve bizi yanıltmadin. Bu sene bir lato bir de feghuli de yanıldım diğerleri dediğim gibi oldu .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kafa vuruşlarına bakın kafayı çok iyi çeviriyor gelişigüzel rastgele değil golleri. osmanlı maçında insanüstü çevirmişti golde kafayı.

Karabük maçındaki golü de çok zordu. Geriye çıkarak zor bir pozisyonda çok iyi yere vurdu. Kaleci de defans da zaten mavi ekran vermişti :asd22:

Yanında daha fazla güvenebileceği bir stoperle oynasalar çok daha iyi olur. Aşırı hızlı olmasa da olur bu oyuncu. Maicon'dan biraz daha hızlı olsun ve kendini arkaya atıp süpürme görevi yapsın yeter. Maicon rakiplerle çıkar toplara.

Gerçekten bir stoperin 11 maçta 4 gol atması çok güzel bişey Stsl 'de ortalama bir forvetin gol sayısı olsa bile kötü demezler buna bu sayıyı bir stoper yakalıyor ...

Geri
Üst Alt