# Maicon Pereira Roque

Muhteşem stoper Pepe ile ligin en elit defans oyuncusu

Ekran Alıntısı.webp

Hem defansta hem hücumda katkısı muazzam.Maicon gibi takımı sahiplenen futbolcuları çok seviyorum.

Chedjou'yu arattın sığır herif.

ilk kez izledim, izlemez olaydım :crushed:

Chedjou ile yeni sözleşme yapsaymışız daha karlı çıkarmışız.

crisle dalga geciyorduk zamaninda ama bu maicon onun yasina gelsin yürüyecek hali bile kalmaz
cok fena soktular bize bunu öyle böyle degil
asrin kazigi olabilir

8m avro sağlam girmiş Chedjou'dan kötü bu

Para bunun eski kulubune yatti mi lan
Alin oglum o parayi geriye a

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
s-819a51d9c796c320d73f3f46d289e3bd4c4e396e.gif

Kendi Yorumum
bu adamı ilk maçta gömenler muhtemelen yan çizerler,çünkü Portoda senelerce oynamış gayet kaliteli bir oyuncunun bu dandik ligde veya takımımızda fark yaratmaması imkansız,ama ilk maçında çöplük gibi defansın ve orta sahanın yanındaki uyumsuzluk ve 2.yarıdaki sakatlığınında etkisiyle kötüydü ancak toparlayacaktır.
igor-tudor-dan-fenerbahce-aciklamasi-1508055870.jpg

GSC yine haklı çıkmış 1 kerede yanılın be

Galatasaray'ın savunma bakanı Maicon ve eşi Ursula tatil için Kapadokya'ya gitti

DN22RK8WsAAuFWB.jpg
DN22RblWkAAG7bP.jpg

mehmet picak hesap ver

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işte sorun da burada insanlar ilk maçla veya tek maçla oyuncu değerlendirmekten vazgeçmiyor.

Sonra da böyle komik yorumlar ortaya çıkıyor. Bir futbolcu tek maç ile değerlendirilmez böyle saçma birşey olmaz olamaz yani.

Hazırlık maçlarında falan da altyapıdan oyuncu (nadiren) oynayınca onlara da bu acımasız bakış açısı ile yorumlar yapılıyor. Ilk maçta oyuncu ya çöp oluyor ya da Messi. Yerin dibine sokmak veya ilahlaştırmak huyundan kurtulmak lazım.

sent via GSC

:( :(

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Birseyi de bil

Açıkçası gelmesini çok istiyordum Östersunds maçında çıldırmıştım ve o maçta berbat oynamıştı. Chedjou'dan nefret eden biriyim onu bile aratmıştı o maç.

kendisi psikopata benzese de ailesi sempatik diyebiliriz.

Geri
Üst Alt