# Maicon Pereira Roque

DOAvlr6XcAA9h0i.jpg

Reis Tarık'ı fasulyeden saymış gözleri başka birinin üstünde.

DOq7qWfXUAA1OQg.jpg

Maicon: "Emirates Cup'ta Galatasaray'a karşı oynamıştım. Maçtan sonra eşime Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu, bir gün burada oynayabileceğimi söylemiştim. Hem benim hem eşimin isteği bu yöndeydi.”
Maicon'un eşi Ursula: "Hata yapmasına ve kaybetmesine tahammülüm yok. Maicon, hata yapınca inanılmaz sinirleniyorum.”
Maicon: ''Evet goller beni motive ediyor, o goller puanlar getirdi ama biz sezon sonunda şampiyon olalım, attığım gollerin sayısı önemli değil..''

bunlar ailecek piskopat :D

Maicon: "Emirates Cup'ta Galatasaray'a karşı oynamıştım. Maçtan sonra eşime Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu, bir gün burada oynayabileceğimi söylemiştim. Hem benim hem eşimin isteği bu yöndeydi.”
Maicon'un eşi Ursula: "Hata yapmasına ve kaybetmesine tahammülüm yok. Maicon, hata yapınca inanılmaz sinirleniyorum.”
Maicon: ''Evet goller beni motive ediyor, o goller puanlar getirdi ama biz sezon sonunda şampiyon olalım, attığım gollerin sayısı önemli değil..''

bunlar ailecek piskopat :D
Birgün oynayabilirim e inanmıyorum
Yanlız gelmesine büyük referans olmuştur o maç

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=&quot]Maicon ;''Kolumdaki aslan dövmesini önceden yaptırdım, Galatasaray'a geleceğimi biliyordum.''
[/FONT]

[FONT=&quot]
DOxgdTVW4AANRkg.jpg

[/FONT]

Kanatsız futbol adamı da maymun etti,eliayla çizgide başbaşa kalırsa olcağı bu,başımjzdaki zaht hatası nelere kadir görğyoruz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
3 tane ön libero oynuyoruz bütün adamları maicon karşıladı

suç maiconda değil tudorda

Takim cok iyi ya Maicon'a sayiyoruz :asd22:

Geri
Üst Alt