# Maicon Pereira Roque

Gecen hafta da, Sezonu erken acan oyuncularda bariz bir yorgunluk var Mariano'yu kaybettik, Maicon sacmalamaya basladı 1-2 hafta dinlendirmek iyi olur yazmıstım. Nitekim bugün yine s.çtı. Fernando, Gomis ve Belhanda da bu gruba dahil. Cidden şu anda N'diaye ve Serdar Aziz dışında tüm takım kalitelerinin altında oynuyor. Bunun birinci sebebi Tudor ise, ikinci sebebi de hem mental hem fiziksel yorgunluk.

%100 bu adam 3lü olmaz-ben 3lüde sağda oynayamıyorum deyip eleştiri yaptı diye maçlarda oyundan alınıyo,Aslanım seni yerinde oynatacak hoca gelecek merak etme

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saboteymiş falan hiç alakası yok,senin 2 ön liberon ve sahtekar 10non takımı hücuma çıkarmayıp,sorumluktan kaçarsa pas hatası da yapar,topta kaybeder,atak yapmak için en çok sorumluluk alan adam,çaresizce top dağıtıyor adam-mariano'da olmayınca tüm sorumluluk ona kaldı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basaksehir ve bu macta sag stoper Maicon ortada Denayer oynatildi.Iki macta da helva gibi dagildi herif.Tam tersi olmasi lazimdi.Saka gibi yaw.Bu tudor egitilmezdir

bu adamin hizli bir eleman olmadigini sadece tvden izleyenler mi gorebiliyor sadece
taa ostersands macindan beri apacik ortada olan bir durum

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Beke yakın oynayınca kanatlar madara ediyor, ortada oynaması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adamin hizli bir eleman olmadigini sadece tvden izleyenler mi gorebiliyor sadece
taa ostersands macindan beri apacik ortada olan bir durum

kimse hızlı demediki illa izlemeye gerek yok.

iyi bir maicon bu ligin en iyi stoperlerinden biridir. takım gibi oda formsuz yapacak birşey yok tam ftnin seveceği türden bi stoper kendisi

kimse hızlı demediki illa izlemeye gerek yok.

iyi bir maicon bu ligin en iyi stoperlerinden biridir. takım gibi oda formsuz yapacak birşey yok tam ftnin seveceği türden bi stoper kendisi
ben onu tudor icin demistim la
yoksa herkes biliyor zaten hizli olmadigini

Bu kadar yavaş bu kadar ağır bi oyuncu daha görmedim..

Galatasarayıma üzülüyorum belhanda bedevisi dururken bi de bunu itelemişler bize

DRQyo1sXcAEV5rj

Hmm

İyi oynamıyor son maçlarda. Ancak iyi oynadığı zamanlardaki oyununu da gördük. Bu adamın performansındaki Problemin Tudor da olduğu çok belli son 2 haftadır olan değişikliklere bakıldığında. Maicon’u Tudor kovulmadan yargılamamak gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor ile kapismis deniyor. İnanırım. Son 2 haftadaki performansı bir garipti zaten.

Geri
Üst Alt