# Maicon Pereira Roque

O pozisyonda faul vardı yalnız. Ben de beğenmiyorum o ayrı.

Açıkcası hiç güven vermiyor. Çok ağır bir oyuncu çok basit hatalar yapıyor.

Ne desem bilemiyorum.

Mazosist misin sen arkadas?

serdar nasil denayerden daha iyiyse bundan da daha iyi

geç de olsa artik bunun farkına varmışsınızdır artik : )

Ben hantal olmasini falan gectim boyundan dolayi hantal olmasi normal ama adamda pozisyon bilgisi hic yok

Benim gibi aynı, iri yarı kodumu oturtur ama
Bence yanlış sektörde,
Çünkü futbol böyle hatalara izin vermez

Serdar-Denayer devam etsin

Açıkçası o istatistiklerden sonra bir şey demek istemiyorum,seneye satamayız da büyük ihtimal Cl ve Lig de performansının yükselmesini umacağız artık

Al birini vur birine ben yine de bunun oynamasindan yanayim en azindan gol atma ihtimali daha yuksek..

fener maçında soldado ya bu maçta babel e armağan etti pozisyonları.onu geçtim kendisinden neredeyse 10-15 cm kısa babel e her kafa topunu kaptırdı!!

Bu kadar gömmeye gerek yok yav seneye ligde kullanırız CL'de de Serdar'ın yanına sağlam birini alırız. Bu lig için muhteşem bir adam Maicon.

Bu adama hava topunda iyi diyenler var. yahu adam neredeyse her hava topunu verdi Babele. Haftaya oynarsa Seleznov mudur nedir bunu delik desik eder yine. Aman diyim sakin ha bunu bir daha oynatmasin Fatih hoca.

babelin pozisyonunda yaptigi hata skandal yav. serdarda mallik yapiyor ama onu tercih ederim. sampiyonlugu verir yemin ediyorum

Heryerine recine felan surse yine topu biryeriyle biryere kacirir herif yav. Anlamiyorum boyle degildi bu adam ilk geldiginde.
Ayrica 3-4 metre topu atacam diye havandiriyor topu cildiriyorum.

Dağınık halde. Umarım toparlar. Denayer'de savruk zaten.

Geri
Üst Alt