Malezya Yolcu Uçağı Vuruldu! 295 Ölü Var!

Eğer ateş edilip veya roket ile düşürüldüyse, savaş sebebidir.

Böyle birşeyin affı olamaz ama Malezya'nın, Ukrayna veya Rusya'ya savaş açabilecek çapının olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 2014 yılında diplomasi oyunları nedeniyle zaten büyük bir savaş da çıkmaz, büyükler ufakları tırtıklar en fazla.

Malezya savaş acabilir..açarsa baya olay olur..

Ne yani görmezlik den mi gelecek

Ama sanmam

* LG G2 Tapatalk *

Allah rahmet eylesin. Hepsinin mekani cennet olsun. Pisi pisine öldü onlarca insan..

Allah ailelerine sabir versin demekden baska birsey gelmiyor insanin elinden :sad007:

espri mi yaptın komik şey? 1 insanın ölmesi inanılmaz acı bir olayken 295 insanın ölmesiyle dalga mı geçiyorsun aklınca zeka küpü seni? belli hayatında hiç ölüm acısı yaşamamışsın umarım da yaşamazsın ne diyelim

Sanırım HAARP'tan bahsetmiş ve böyle bir güç var doğru ama bunu rusya vurmuş füzeyle.

Malezya vuran ülkeye karşı savaş açsa yeridir. Bu nedir arkadaş ya. Yazık değil mi onca insana.

Allah rahmet eylesin. :(

Eğer ateş edilip veya roket ile düşürüldüyse, savaş sebebidir.

Böyle birşeyin affı olamaz ama Malezya'nın, Ukrayna veya Rusya'ya savaş açabilecek çapının olduğunu sanmıyorum. Ayrıca 2014 yılında diplomasi oyunları nedeniyle zaten büyük bir savaş da çıkmaz, büyükler ufakları tırtıklar en fazla.

Bu olaya bizimde dahil olduğumuz büyük devletlerin, bu olayın sorumlusu kimse en ağır şekilde tepksini koyması savaşsa savaş ambargoysa ambargo uygulması lazım, bu iş Maleyzyayla sınırlı kalamaz.

yarın öbür gün ukrayna sınırından geçen Thy uçağını roketle düşürürlerse kimsenin umurunda olmaz bu durum!!!

bu bir insanlık suçudur.!!

cnn'de şu anda bir ukrayna kargo uçağının da benzer bir akıbete uğradığından bahsediliyor.

rusya bu sefer daha da büyük bir rezalete imza atmış görünüyor

Ucak niye baska yol üzeri ucmadi ?

Ucmicaksin bu ukrayna ve gaze üstünden

Yol rotayı belirleyende de suc var

* LG G2 Tapatalk *

Yani Ukrayna da Malezya uçağı düşürmek kime ne kazandırdı çok merak ediyorum.

Füze denemesi felan mı yaptı teröristler zevkine mi düşürduler yazık ya.

Uçaktan görüntüler diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum

634041CA0DB1626C3AABB964508924A2.jpg

Bu olaya bizimde dahil olduğumuz büyük devletlerin, bu olayın sorumlusu kimse en ağır şekilde tepksini koyması savaşsa savaş ambargoysa ambargo uygulması lazım, bu iş Maleyzyayla sınırlı kalamaz.

yarın öbür gün ukrayna sınırından geçen Thy uçağını roketle düşürürlerse kimsenin umurunda olmaz bu durum!!!

bu bir insanlık suçudur.!!

Filistin veya Suriye'yi savunmaktan başka dış politikamız yok, o yüzden konuşmaya gerek bile yok.

Dünyanın en büyük 10 hava yolu şirketinden biriymiş,Malezyanin birkaç ay öncede malum kaza olmuştu okyanusta

Karadan havaya atılan bir füzeyle ayrılıkçılar tarafından vurulduğu iddia ediliyor, aynı zamanda Ukrayna tarafı ise uçağın rusya tarafından bir savaş uçağıyla vurulduğunu söylüyor son gelişmeler bunlar başkada bir bilgi yok zaten...

Ayrıca Malezya kime neden savaş açacak sizi akla ve mantığa davet ediyorum :D

allah gunahlarini affetsin mekanlaerini cennet etsin ailelerine sabir versin ates dustu yeri yakar bosuna dememisler :(

Kim vurdu bu ucagi? Yazik günah arkadas yine Malezya bu arada...

Geri
Üst Alt