Malezya Yolcu Uçağı Vuruldu! 295 Ölü Var!

Ermenistan, Yunanistan, İsrail, Irak vb ülkeler bizim uçağımızı düşürürse savaş sebebi. Örneğin Belçika üzerinden geçen bir uçağımız düşürülürse iki ülke arasında sorun olmadığından muhtemelen yanlışlık olmuştur. Özür ve tazminatla halledilir tahminimce.

Öyle bişey olsun gezi parkı olayları devede kulak misali kalır

Türkiye nin uçağını düşürüyorlar farzet içindede 300 kişi bu savaş sebebi değil mi yani

İsrail Uluslararası sularda yardım gemisinde vatandaşlarımızı öldürdü sonuç?

Kimin gücü kime yeterse hesabı. Allah ölenlerin mekanını cennet etsin. Ailelerine sabır versin.

Bu tweeti atan cocuk ucagin icindeymis. Korkunc gercekten

+16

BswlNNUCIAEgEZu.png:large

BswlofiCMAA-OFE.png:large

Cok feci bir kaza, o ucakta bulunan insanların yasadıgı korku tarif edilemez.

Ne gelirse garibanın basına geliyor malesef. Tüm temennim Rusya'ya cok sağlam bir yaptırım uygulanması. Bu olayın hicbir acıklaması yok. 1.derece savas sebebidir aynı zamanda,

Bu aynı şey değil 300 kişiden bahsediyorum

Sayının ne önemi var abicim ? Bir de can,bin de can. Bu konuda senden farklı düşünüyorum ben. Şu olayda bile çoğu insan inşAllah Amerikalı yada Avrupalı yolcu vardır diye temmenide bulunuyor. Çünkü onlar için sayı önemli değil o Ülkeler vatandaşlarının hesabını sorabilme kudretine sahipler.

Bu nedir abi ya,dünyanın çivisi gerçekten çıktı sanki simülasyon ulan sen neye dayanarak hangi gerekçeyle o kadar insanın içinde bulunduğu sivil uçağı vurabilecek yetkiyi kendinde bulabiliyorsun şimdi bunun nasıl telafisi söz konusu olabilir...

Putin baş şaglı dilemiş fax ile maleyza bakanlina

* LG G2 Tapatalk *

Pro Russia Seperatisler atmış olabilir

* LG G2 Tapatalk *

Unutulur gider.

Diğer uçakta büyük ihtimal ile böyle olmuştur. Böyle dünyanın ....

Geri
Üst Alt