Malezya Yolcu Uçağı Vuruldu! 295 Ölü Var!

yanlıslıkla bi gün atom bombası atacaklar

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Donetsk Bölgesi’nde düşürülen Malezya uçağı faciasını terör eylemi olarak nitelendirdi.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile telefonda görüşen Poroşenko, şahsı ve Ukrayna halkı adından başsağlığı diledi.

Hollandalı uzmanları olayı araştırmak üzere ülkesine davet eden Poroşenko, uçak düşürülmesini, kaza hadisesi olarak değil terör eylemi olarak adlandırdıklarını dile getirdi.

Poroşenko, uçak faciasını terör eylem olarak adlandırdı - CİHAN

Bu nedir abi ya,dünyanın çivisi gerçekten çıktı sanki simülasyon ulan sen neye dayanarak hangi gerekçeyle o kadar insanın içinde bulunduğu sivil uçağı vurabilecek yetkiyi kendinde bulabiliyorsun şimdi bunun nasıl telafisi söz konusu olabilir...

Neye dayanarak ermeniyle iş birliğinde olup binlerce vatandaşımızın canına kıydılar?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye dayanarak ermeniyle iş birliğinde olup binlerce vatandaşımızın canına kıydılar?

Hocam bu mevzuyu hiç açmayalım ,

en azından benim içimde kapanması imkansız bir yaradır , vatan hainleri sarınca dörtbir yanımızı ne rus'u nede ermeniyi suçlayamıyorum !

rusya ukrayna savaşta malezya uçağı düşüyor amerika başkanı arıyor. ne biçim iş anlamadım. yazık olmuş

O bolgede Ruslar ya da Rus yanlisi gruplar son haftalarda zaten ucaklari hedef aliyorlarmis. Ukrayna karisinca bircok firma da o bolge uzerinden ucmayacaklarini aciklamislar. Ruslarin yaptigini gormezden gelmek icin yazmiyorum ama Malezya hava yollariyla isim olmaz benim bu iki olaydan sonra.

uçakta önemli bir şahsiyet varmıymış ? yazmamdaki sebep normal insanlar sıradan gibi değil vuruluş sebebi olabilir diye çakmaya müsait bir soru ekleyeyim dedim

Rusların sovyetler döneminde de sivil uçakları vurduğu olmuştu. 1983 yılında kore havayollarıa ait uçak rus hava kuvvetleri uçakları tarafıdan vurulmuştu. bu saldırıda 269 sivil ölmüştü, gözdağı vermek için benzer bir saldırı olabilir. ruslar ayrılıkçılara hava savuma füzesi veriyor belki onlar da ukrayna uçağı sanıp vurmuş olabilirler.

düşme sonrası herkes rotasını değiştirmiş bizim hava sahamız üzerinden geçişler patlamış neredeyse

fft2mm5409398.jpg

Kim vurduysa bu uçağı leş bir radar sistemi var.

Daha yolcu uçağı mı savaş uçağı mı ayırt edemiyor demektir.

Kesin acemi ukraynanın işidir. Yazık lan o uçaktakilere gerzek herifler.

İnsan canı bu kadar ucuz işte artık bu devirde. Malaysia Havayolları olayda ne kadar suçsuz gibi görünse bile kazanın yaşadğoı bölgenin sıkıntılı olduğu ve oradan uçuş yapılmadığı biliniyordu. Nedir bu önlemsizlik? Sivil havacılık kurumu direk kilit vursun bunların kapısına.

At a news conference at Schiphol airport, Malaysia Airlines' European chief Huib Gorter said that of the passengers that have been identified there were:

• 154 Dutch nationals

• 27 Australians

• 23 Malaysians

• 11 Indonesians

• Six Britons

• Four Germans

• Four Belgians

• Three from the Philippines

• One Canadian

• All 15 of the crew were Malaysian

Sonuç: Olan Hollandalılara olmuş.

Yanlışlıkla uçak nasıl vurulur lan yanlışlıkla ne demek

Taptap

Uçakta çok sayıda hollandalı varmış, hollandalılar twitterdan kin kusuyor rusyaya

malezya hava yollarıda artık kapanması gerek kaybolan uçak ayrı bir skandaldıda sorunlu bölgeden uçmak ne demek vuran kadar havayolununda suçu var

Bilgi:

1.Büyük ihtimal ile pro russia seperatistler vurdu uçağı.

2. Bazi Israel Zivil uçaklarda radar ve roket koruma teknolojisi kulanmakdadir ve yeni gelisimler oliyor..testler sürüyor

Geri
Üst Alt