GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
1/96

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
1211674_620x410.jpg

​

Haliç Kongre Merkezi'nde saat 10.00'da başlayacak mali genel kurul toplantısı, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak.

İlk olarak genel kurul divanın oluşturulacağı toplantıda, yönetim kurulu adına yapılacak sunumun ardından, raporların takdimine geçilecek.

Sırasıyla faaliyet ve denetim raporlarının katılımcılara aktarılmasının ardından, görüşmelere başlanacak.

Görüşmeler bölümünde yapılacak konuşmaların tamamlanması sonrası, Dursun Özbek yönetimin mali ve idari bakımından ayrı ayrı ibrası üyelerin oyuna sunulacak.

Denetim kurulunun da ibra oylamasının yapılmasının ardından, disiplin cezası alan üyelerin başvuruları görüşülüp karara bağlanacak ve son olarak da kulüp ile iştiraklerinin 2016 yılı bütçesi görüşülüp, oylanacak.

Ünal Aysal'ın da toplantıya katılmasını bekliyorum.

İnşallah Dursun Özbek'in mali ve idari yönden ibra edilmediği bir kurul olur. Ama bu liseci zihniyet varken ibra ederler, şaşırmam.

2 kalp krizi bir inme 3 adet de inkontinans yaşanır , inkontinans sonrası zaten oturum son bulur

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ibra olmamasi icin sebep yok zaten. Sezon sportif acidan rezil ve Dursun yalan üzerine yalan konustu ama bunlari fazla önemsemezler.

Bence yinede Polat dan iyi.

Secim karari ciksa ama keske.

Ben de bu toplantıdan bizim istediğimiz bir kararın çıkacağını düşünmüyorum.

Bunlar seçime gitmezler, ibra da olurlar.

Yalniz benim de pek bir beklentim yok.

Muhtemelen derbi öncesi de radikal kararlar alinmaz hatta alinmalari bile tartisilmaz.

Geri
Üst Alt