Malick Fofana, Sunderland Yolcusu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1788256040760.webp

Sunderland, Malick Fofana'yı transfer etmek için Lyon ile anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Olympique Lyonnais'ten Sunderland'a kalıcı transferini tamamlamak ve sağlık kontrolleri için seyahat izni aldı. Lyon, Belçika milli takımı oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. [David Ornstein]

- Bonservis bedeli bonuslar dahil 35 milyon euro.

update:
Malick Fofana’nın menajerleri, transfer sagasında yer alan tüm taraflara, oyuncunun Sunderland’e katılmak istediğini az önce bildirdi. Fofana, şimdi bu sabah planlandığı gibi #SAFC’ye katılmaya hazır. [Fabrizio Romano]

Dünyadaki bütün fofanalar topçu herhald.

sonunda bi yere gitmis

her gun bi takimla flort ediyodu

Abartılıyordu. Nereye gittiği de önemli değil, Lyon istediğini almış.

Bence iyi topçu ederinde ama premiere league için ucuza girmiş

Çalışkan sorumluluk alan lider ruhlu topçu her takımda iş yapar

lyon iyi çakmış

Fransa basini 35M€ diyor simdi. Duzelityorum ilk mesaji.

Son dakika | Crystal Palace, son anda Malick Fofana'yı transfer edebilmek için Lyon'a resmi teklifte bulundu ve oyuncuyu Sunderland'in önünden kapmak istiyor! (RMC)

Gençlerbirliği bundan getirirdi 500bin dolara bekleselerdi.

Barisi pazarlayacak bir menajeri olsa su piyasada cok rahat giderdi. Pro heriflerle çalışmak yerine kısa paça kekolarla calisiyorlar.
o gs düşmanı menejer kılıklı herifin geçen seneki derdi arabistana götürüp devre arası fbye getirmekti bizimkiler iyi iş yaptı orda.

Şu başlığı bu şekilde ben açsaydim Alper admin 3 kere rapor 4 kere düzenleme yapmıştı

Geri
Üst Alt