Malik Arutyunov:''Doumbia Galatasaray'a Gelir''

Melih Akan

Berlin Panteri
Rus basını CSKA Moskova'da forma giyen Drogba'nın yurttaşı, Seydou Doumbia'nın Galatasaray'ın gündeminde olduğunu söyledi. CSKA Moskova'yla çok iyi ilişkileri olan ve orada oynayan pek çok futbolcunun temsilciliğini üstlenen FIFA Menajeri Malik Arutyunov, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"NEDEN OLMASIN?"

"Gelişmelerden haberim yok; ama Doumbia'yı iyi tanıyorum. Galatasaray'a gelir; neden gelmesin. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. Teklif verirse hem CSKA hem de Doumbia bunu kabul eder" dedi.

"GALATASARAY ALIRSA BÜYÜK İŞ YAPAR"

"Young Boys'tan 8 milyon euroya transfer edilmişti. Çok iyi golcü. Şimdi bana göre fiyatını ikiye katladı. Sırtından sakatlık geçirmişti. Sakatlıktan döndükten sonra çıktığı ilk 13 maçta 13 gol attı. Çok disiplinli, süratli bir oyuncu. Galatasaray alırsa büyük iş yapar. Ama Napoli, Tottneham, Borussia Dortmund onu istiyor. Chelsea'nin de ilgilendiğini biliyorum.

"CSKA'YLA ANLAŞABİLİRLER"

Bana göre Galatasaray'a gelir. Galatasaray büyük takım, pazarlık masasına oturursa CSKA'yla da anlaşacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Radyospor

Ne kadar ister CSKA,baya yüklü bir bonservis bedeli var deniyor elemanın,at gibi forvet lakin son dönemlerde de sık sakatlık yasamıs,Bony'i de yoklamak lazım,ayrıca Gomis'de bosa cıkıyor sanırım,piyasa hareketli baya...

Bu adam pek 26 yasinda gibi gozukmuyor

Bu adami alabilirsek cok iyi olurda, zannetmiyorum.

Drogba seviyesine cıktıktan sonra daha asağı inmememiz lazım. Alacağımız forvet Dzeko, Balotelli, Torres ayarında olmalı Doumbia değil.

adam çok iyi balotelli gelse keşke ama gelmez

Gomis bence en iyi tercih olur. Bu arkadaş biraz tuzluya gelir.

Düşünüldüğü kadar pahalı değil. 13-14 milyon € civarına biter diye düşünüyorum. Bu kadar para verebilmeliyiz diye düşünüyorum.

sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor çok yüksek olmaz bonservisi bence 10 12 kesinlikle kaçırılmamalı!

Gerçekten iyi bir pazarlık ile iyi bir fiyata harika olur ancak Bony ve Batshuayi'de yoklanmalı ayrıca Gomis'te boşa çıkıyor iyi bir forvet rotasyonu yaratılmalı iyi transferler şart.

Drogba'yı yaşlı diye beğenme 54 yaşında adamı iste

Keske gelse sakatlik durumlari yasamasa suan cok daha acaib biyerdeydi bu eleman cok tuzluya gelmezse direk alinsin.Torres,Gomis filan denmis suan bunlardan 2 gomlek ustun bi oyuncu Doumbia.

Geri
Üst Alt