GSC Haber Manchester City Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Torreira sene başından beri es vermeden oynadı sakatlanmış yorulmuş olabilir ama oynamamak için ayak yapıyorsa ağır ayıp etmiş. Bu deplasmanda kesinlikle ihtiyacımız vardı çok sıkıntı çekeceğiz.
herkesden beklerim bu dedigini torreiradan asla beklemem.

Okan Buruk: "Yunus Akgün hastalığı nedeniyle idmana çıkmadı. Ufak tefek ağrıları vardı. Barış Alper Yılmaz'ı idmanda kullandık. Lucas Torreira sakatlık geçirmişti, idmanda bir bölümde yer aldı. Wilfired Singo'yu kadroya aldık."

Dun kimse hocanin aciklamasini takip etmemis anlasilan.

Hocayı ilk defa tebrik ediyorum saha içi çözüm bulamazsak diye ilkayi koymuş herhalde acı şeyler gelmez başımıza artık

Torreira ya sakat ya da oynamak istemedi.

Güzel kadro

İlkay bu maçta oynayacaktıysa neden haftasonu 90dk sahada kaldı anasını satayım...

O değilde kacakta bile city'in bize ilk yarı gol atarına 1.20 oran açmışlar bu maç'a ne oynanır renkdaşlar ilk yarı gs 1 gol ne diyonuz ?

City bize çok ters gelecek bir takim
Marmoush Haaland Cherki Doku gibi gününde olduğunda acaip işler yapacak oyunculara sahipler çok fark yemeyip sakat vermesek yeter
Beklentim yok
Bende tam tersinin düşünüyorum, seviyesi düşük olsa bile kapanıp direkt topla çıkan takımlara karşı çok zorlanıyoruz. Bu maçtan puan alacağımızı düşünmüyorum ama 1 farkla falan bitecek.

Torrik yok, helva gibi orra saha ile, ya Uğur Can yada App günah keçisi olacak bu gece.

City de Bernardo ön libero mu oynuyor?

Bu konuda haklısın ama İlkay'da iyi değildi ki. Her türlü İlkay yerine Torreira daha iyi tercih olurdu sanki.
O yüzden city özelinde dedim hocam, alper abi okan buruk açıklaması paylaşmış sakat olabilir ama şu maçta ilkay'ın oynamaması sanki biraz ayıp olurmuş gibi hissetiriyor bana tamamen duygusal yorum. Acaba hocada mı böyle hissetti : D

Icardi’den çıktık İlkay’dan çıkamayacağız anlaşıldı hoca jest yapmış bence çok yanlış karar

Yok, yok kesin yazım hatası vardır, Toreira'sız çıkıyor olamaz, yok mümkün değil bu.

Geri
Üst Alt