Manchester City, Pep Guardiola'nın Yerine Enzo Maresca'yı Getiriyor

Bu adamin kurmak istedigi kadroya bizim paramiz yeter mi? Surada OB icin 150 milyon euro harcayinca oww woow diyoruz, Guardiola'nin kadrosu en az 400 milyon euro para harcamaya bakar. Kendisini getirmek bir sey, o kadroyu kurmak ayri sey.
Valla maaşlarıda katarsak kavukcunun söylemi gibi bütçemiz 500 milyon euro dedi geçen eğer yalan söylemiyorsa!! İşin şakası ben futbol tarihinin en iyi hocalarından birini görmek için istedim yoksa çok mantıklı diye istemiyorum duygusal düşünüyorum bu konuda.Birde lig hoca görür en azından.

Valla maaşlarıda katarsak kavukcunun söylemi gibi bütçemiz 500 milyon euro dedi geçen eğer yalan söylemiyorsa!! İşin şakası ben futbol tarihinin en iyi hocalarından birini görmek için istedim yoksa çok mantıklı diye istemiyorum duygusal düşünüyorum bu konuda.Birde lig hoca görür en azından.
500 milyonluk bütçe diye birşey yok transfere, onun dediği kulübün total cirosu olabilir.

Keşke Guardiola bir gün hocamız olsa tabi, kim istemez.

Bakalim ilk yalani kim atacak

"Safi PEPsi istemis.yemekte "

500 milyon euro bütçe demiş:D

Doğru rakam bu sene 360 milyon euro civarında o da inşallah 500 olur bu sene diyor, kulübün total geliri bu.

Burhan Can Terzi:
O biraz yanlış anlaşıldı. Ben burada doğrusunu açıklayayım bütün izleyicilerimize. Abdullah Bey orada 500 milyon euro transfer bütçemiz var demedi. Böyle yansıdı. Sosyal medya özellikle böyle yansıdı ki tepkiler de oldu. Niye Abdullah Bey transfer bütçemizi açıklıyor?

Fiyat yükseltecek diye. Abdullah Bey'in orada açıkladığı Galatasaray'ın cirosu arkadaşlar. Yani transfer bütçesi değil. Onun altını çizeyim. Abdullah Bey gelirlerin arttığını, Galatasaray'ın finansal olarak da başarılı bir sezon geçirdiğine vurgu yapmak için onu söyledi. 500 milyon euro transfer bütçemiz var demedi. O başka bir konu. Onun da altını çizmiş olayım.

Umarım PEP ile görüşmelere başlamışızdır!

bejekeliler yaşadı tineri çekip çekip guardiola hayalleri kurarlar artık

Pep biraz dinlensin artik

Okan hemen kafayi kazitmali kariyerinde sicrama yapmak istiyorsa

Geri
Üst Alt