- 10 Nisan 2013
- 58.294
- 41.443
- 3.943
Niye bırakıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla maaşlarıda katarsak kavukcunun söylemi gibi bütçemiz 500 milyon euro dedi geçen eğer yalan söylemiyorsa!! İşin şakası ben futbol tarihinin en iyi hocalarından birini görmek için istedim yoksa çok mantıklı diye istemiyorum duygusal düşünüyorum bu konuda.Birde lig hoca görür en azından.Bu adamin kurmak istedigi kadroya bizim paramiz yeter mi? Surada OB icin 150 milyon euro harcayinca oww woow diyoruz, Guardiola'nin kadrosu en az 400 milyon euro para harcamaya bakar. Kendisini getirmek bir sey, o kadroyu kurmak ayri sey.
500 milyonluk bütçe diye birşey yok transfere, onun dediği kulübün total cirosu olabilir.Valla maaşlarıda katarsak kavukcunun söylemi gibi bütçemiz 500 milyon euro dedi geçen eğer yalan söylemiyorsa!! İşin şakası ben futbol tarihinin en iyi hocalarından birini görmek için istedim yoksa çok mantıklı diye istemiyorum duygusal düşünüyorum bu konuda.Birde lig hoca görür en azından.
500 milyonluk bütçe diye birşey yok transfere, onun dediği kulübün total cirosu olabilir.
Keşke Guardiola bir gün hocamız olsa tabi, kim istemez.
500 milyon euro bütçe demiş![]()
115Niye bırakıyormuş
hayirChelsea de sicmamismiydi maresca
chelseyeni neGuardiola chelseyeni gider