Manchester City, Rayan Cherki'yi Kadrosuna Kattı

City'nin transferlerini nasıl görüyorsun abi merak ettim görüşünü ? kel sonunumu hazırlıyor yoksa mantıklı hamleler mi yapıyorlar tekrar dirilmek için.
Cherki, Ait-Nouri, Reijnders.

Bir kanat ve defansa oyuncu transferi daha konusuluyor. Yani bunlara bakarsak iyi oyuncular ama suan lider oyuncu goremiyorum yeni transferlerde.

Bu aralar ust duzey oyuncu almak zor, cogu zaten buyuk kuluplerde oynuyor ve artik piyasa oyle bir hale geldi ki bunlari almak icin astronomik bedeller odemen gerekiyor. Artik Real'e bakiyorum. PSG'e bakiyorum cogu transferleri genc ama potansiyeli yuksek oyunculara yonelmisler.

City'e gelince, bu transferler takim kalitesini artirabilir ama lider oyuncu bulamadilar henuz. Simdi De Bruyne gitti, hatta Ilkay da gidebilir deniliyor. En az bir tane lider ve zorluk derecesi yuksek maclari kaldiracak oyuncu alinmazsa isleri kolay olmayabilir cunku rakipleri de iyi transfer yapmaya calisiyor ve saf yetenek ile bir yere kadar gidebiliyorsun. Tecrube de onemli bir faktor.

Dortmund taraftarı zamanında Cherki’yi istemediği için Nuri Şahin e baya sallıyor.

Çok çok iyi oyuncu...
Adamlar cherki yi alıyor bize de İlkay ı iteleyecekler

Çok geç keşfedildi daha önce keşfedilse şuan dünyanın en iyi futbolcularından biri olurdu

1 sene önce Lyon'da nereye gideceği belli olmayan, herhangi bir kulübe gitse (buna Türkiye dahil) şaşırılmayacak seviyelerdeydi.

Bizle adı geçtiği zaman daha çok Arap olduğu için istenmiyordu diye hatırlıyorum.

Geri
Üst Alt