Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Manchester City, ezeli rakibi Manchester United deplasmanına belki de sezonun maçına çıktı! Liverpool'un puan kaybı beklediği maçta Guardiola ve öğrencileri hata yapmadı. City, Manchester United'ı 2-0 yenerek son 3 haftaya 1 puan önde girdi.

manchester-city-bernardo-silva.jpg

İngiltere Premier Lig'in 31. hafta erteleme maçında Manchester United ile Manchester City karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan derbi mücadelesini konuk takım 2-0 kazanarak şampiyonluk yolunda dev bir adım attı!

Maç eksiği nedeniyle bu maça Liverpool'un 2 puan gerisinde çıkan Guardiola'nın öğrencilerine zaferi getiren golleri Bernardo Silva ve Leroy Sane getirdi. İlk yarıda Manchester City, Sterling ile tehlikeli pozisyonlar buldu ancak son vuruşu gerçekleştiremedi.

Guardiola kaçan goller sonrasında kenarda epey endişeleydi. 51. dakikada Fernandinho sakatlanıp yerini Sane'ye bıraktı. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde Manchester City taraftarlarının beklediği gol geldi. Bernardo Silva ceza sahasına girip köşeye yerden gönderdiği şutla takımını 1-0 öne geçirdi.

Hem Liverpool hem de Manchester United taraftarını yıkan gol ise 66. dakikada Leroy Sane'den geldi. Alman yıldızın şık şutunda De Gea çaresiz kaldı! Geride kalan dakikalarda Manchester United Lukaku, Martial ve Alexis Sanchez'i oyuna aldı ancak skor değişmedi.

Bu sonuçla Manchester City son 3 haftaya 89 puanla lider giriyor. Liverpool 2. sırada 88 puanla... Şampiyonlar Ligi bileti için yarışan Manchester United ise 64 puanla 6. sırada kaldı.

2019-04-24t201744z_1009911562_rc1d4118e510_rtrmadp_3_soccer-england-mun-mci_800x534.jpg

Skor

Leicester'e takılacaklar, Liverpool Şampii... diyeceğiz

hata yapmazlar su saatten sonra.

3 maçta 15 gol atarlar tüm dünyada takımlar arasındaki makas açılıyor iyicene maalesef açıkçası bana zevk vermiyor bu kadar kalite farkı olması hele premier lig'de

vardy son sözünü söyledi mi ki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz forum olarak el atmalıyız bu konuya yoksa Liverpool şampiyon olamayacak.

Hep beraber City yi öve öve bitiremezsek GSC cenabeti devreye girer belki.

Ben başlıyorum. City son 100 yılın açık ara en iyi takımı.

sent via GSC

City 10 yıl üst üste şampiyon olur rahat şekilde rakipsizler

seneye CL de yarı finale kalabilmek için bi 600-700 milyon euro daha harcarlar artık!!

City bütün maçlarını en az 3 farkla kazanır.

İngiltere’de bütün takımlar güçlerini birleştirseler bile City’den 1 puan alamazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

City hem ligi hem FA Cup'ı alır boşuna tartışmaya gerek yok

Bu kadar gelmişken bırakmaz kel

Loserpool şaşırtmadı.Bi bunlar bi de Benfica'nın Avrupa kupalarında final kaybetmesi :D

Liverpool kesin sampiyon olur. City son 3 macta en fazla 1 galibiyet alir

Sampiyonlar liginde ceyrek finalin otesini goremedikten sonra ligin bir anlami yok. Kalan maclara b takimiyla cikip sampiyonlugu liverpoola birakin

Geri
Üst Alt