Manchester City Takip Başlığı

Bu sezondan da bir cacık olmadı, sezon sonu TD'in ve oyuncuların büyük ölçüde değişeceğini tahmin ediyorum.

normalde küme düşme mücadelesinin birkaç basamak üstünde olurdu. neyse ki şampiyonlar liginde boyunun ölçüsünü alıyor.

city bu hale gelmeden önceki takımında oynayanlar sürünüyor şimdi sağda solda. aguero silva gibi oyuncuların kramponlarını bile alamazdı city normalde. en kısa sürede batmaları dileğiyle..

Pellegrini out, Txiki Begiristain out, Briand Kidd out, Hart out, Clichy out, Demichelis out, Fernando out, Fernandinho out, Jovetic out, Navas out

Simoene in, German Burgos in, Muslera in, Marcelo in, David Alaba in, Miranda in, Isco in, Pogba in, Griezmann in, Sanchez in

Not: Bana ait değildir ama hoşuma gitti.

Citynin sorunu Agüero -Kompany-Yaya ve Silva dışında firstclass performans gösteren oyuncusu olmaması..Mesela Nasri Arsenalde muazzam oynuyordu şimdi sıradan bir oyuncu gibi..Fernando'ya nasıl tahammül ediyorlar anlamak güç doğrusu..Fernandinho'yu alacakları dönem willianı alsalar çok daha büyük iş yapmış olurlardı.. Defanslarında arsenalin salladığı sagna ve bayernde yıllar önce as oynayabilen demichelisin oynaması da düşündürücü.. Dzeko iyi bir oyuncu olsa da city seviyesindeki hiçbir takımda as oynama şansı yok..

Pellegrini out, Txiki Begiristain out, Briand Kidd out, Hart out, Clichy out, Demichelis out, Fernando out, Fernandinho out, Jovetic out, Navas out

Simoene in, German Burgos in, Muslera in, Marcelo in, David Alaba in, Miranda in, Isco in, Pogba in, Griezmann in, Sanchez in

Not: Bana ait değildir ama hoşuma gitti.
c32feea8f240fe9cefd4e50ce393feb1.jpg

N5

Adamlara başlarda kızamıyordum.City satın alındığında top class oyuncular diğer takımlar tarafından kapılmış.Ronaldo-Messi-Robben-Ribery-İbra gibi.
Fakat son 1-2 yıl gayet güzel hamle yapabilirlerdi.Mesela Götze-Reus-Hummels-Bale-Hazard gibi oyuncuları çok rahat alabilirlerdi.

Basında Pellegrini'nin görevine bu hafta içinde son verileceği konuşuluyor. Bakalım neler olacak

----pogba---
cr--------messi
------ibra-----

sonuc nolur yine 2nd round CL knockout

Pellegrini Arsenal maçından sonra kovulmaliydi. Geç kaldılar.

Pellegrini giderse kim gelecek?

Takimdaki veteranlar ya sürekli sakat kaliyor (Kun), ya doymus (Yaya), ya yetersiz (Milner, Jesus Navas, Fernando, Demichelis, Hart).

Ayrilirsa sezon sonu ayrilmali

kadroyu da temizlesinler

Ancelotti'yi getirmek istiyorlarmis.

Para sen nelere kadirsin.

Önümüzdeki sene giyecekleri formalardan biri buymus.
CBf3W54UgAAE5-h.jpg:large

Geri
Üst Alt