Manchester City Takip Başlığı

Chelseayi ilk 4e koyan maldir.

Katılmıyorum. Orta sahası iyi. Kanatlarda Hazard-Willian var. Morata veya Giroud istenileni verirse rahatlıkla ilk 4 yapar. Tottenham iyi ama transfer yapmaması sıkıntı. Transfer yapmazsan mevcut isimlerle sistemin çözülür bir süre sonra.

Katılmıyorum. Orta sahası iyi. Kanatlarda Hazard-Willian var. Morata veya Giroud istenileni verirse rahatlıkla ilk 4 yapar. Tottenham iyi ama transfer yapmaması sıkıntı. Transfer yapmazsan mevcut isimlerle sistemin çözülür bir süre sonra.
Iddiaya var misin?

Bursaspor'u şampiyon yaparak Türk futbol tarihine geçen Ertuğrul Sağlam: "Pep Guardiola'yı Anadolu'da bir takımın başına getirin 100 milyon euro da transfer bütçesi verin, takımı kesin şampiyon yapar diyemezsiniz"

Djk6hSSWsAA2anc.jpg

Ne anlatiyon be, ben bile 50 Milyon ile sampiyon yaparim Pep mi 100 Milyon ile yapamayacak.

City, Liv, Tot, Mun, Che, Ars

United,City,Liverpool,Arsenal olur bence sen ne diyorsun
United, city ve lpool olagan 3lu zaten, cok begendigim unay beyle cikisa gececek arsenali de bunlara ekleyince gayet mantikli bir tahmin gibi gorunuyor. Oturmus kadrosuyla poşet beyin ekibini de hesaba eklersek bologna capindaki tdsiyle chelsea kulubu ancak kafasini alir.

United, city ve lpool olagan 3lu zaten, cok begendigim unay beyle cikisa gececek arsenali de bunlara ekleyince gayet mantikli bir tahmin gibi gorunuyor. Oturmus kadrosuyla poşet beyin ekibini de hesaba eklersek bologna capindaki tdsiyle chelsea kulubu ancak kafasini alir.
Ek olarak United veya Liverpool şampiyonluğunun şahsımı mutlu edeceğini belirtmek isterim :D

Geri
Üst Alt