Manchester City Takip Başlığı

dünyanın en iyi kalecisiyle 2026 ya kadar devam

Manchester City, Brezilyalı kalecisi Ederson Santana de Moraes ile 2026 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

1630496113550.png

Aguero: "ManCity'de antrenmandan en az 1-1.5 saat önce tesislere gelirdik. Barça'da, 'Eğer bir saat önce gelirsem salonda çalışabilir miyim acaba?', diye düşündüm ama hayır, ışıklar açık bile değildi. Çok farklı."

Çok tweet sildireceğiz gibi birileri moda girmiş 😂

Gozlerden kacmis olabilir ama buyuk yetenek olarak aldiklari Kayky sonunda gelmis.

not: A takim listesine dahil olmadigi icin simdilik sadece U23 ile maclara cikacakmis.

Joao Cancelo sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, evine giren hırsızlar tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

1640948169042.png

Soru: Grealish, Mahrez ve Walker, geçtiğimiz gece bir barda görüntülendi. Oyunculara ceza verecek misiniz?

Pep Guardiola: “Onlara çok kızgınım çünkü beni davet etmediler. Umarım gelecek sefer beni de davet ederler.”

Soru: Grealish, Mahrez ve Walker, geçtiğimiz gece bir barda görüntülendi. Oyunculara ceza verecek misiniz?

Pep Guardiola: “Onlara çok kızgınım çünkü beni davet etmediler. Umarım gelecek sefer beni de davet ederler.
marjinal olacağım derken bir gün erkekliği elden gidecek. gay bar olsa gene ayni cevabi verir miydinn?

Herifler futbolu bitirecek gibi. Pep ayrılıcam kontrat sonunda falan diyodu ama bi şekilde ikna ederlerse iş çirkin yerlere gidiyor. Şu iki istatistik çok çarpıcı ve her seferinde her istatistikte daha çarpıcı şekilde tartışmasız şekilde zirvede olmaya devam ediyorlar

grycb8sv7lg81.png

y9baxds1dng81.jpg

Bu ne kardeşim el insaf. Bazen diyorum ki hepimiz Pep'in FM save'inde yaşıyoruz.

Herifler futbolu bitirecek gibi. Pep ayrılıcam kontrat sonunda falan diyodu ama bi şekilde ikna ederlerse iş çirkin yerlere gidiyor. Şu iki istatistik çok çarpıcı ve her seferinde her istatistikte daha çarpıcı şekilde tartışmasız şekilde zirvede olmaya devam ediyorlar

grycb8sv7lg81.png

y9baxds1dng81.jpg

Bu ne kardeşim el insaf. Bazen diyorum ki hepimiz Pep'in FM save'inde yaşıyoruz.
Biraz dinlenip milli takım çalıştırmak istiyordu en son o yüzden sözleşmesi bitince gideceğini düşünüyorum.

Biraz dinlenip milli takım çalıştırmak istiyordu en son o yüzden sözleşmesi bitince gideceğini düşünüyorum.
Olabilir bence bir noktada Barça'ya da dönecektir çünkü Barça böyle devam etmeyecek ama şu an kurduğu düzen sunulan imkanlar vs. düşünülünce biraz daha kalmak isteyebilir. Bir de CL almadı hala

Ama sözleşmesi seneye bitiyor 2023'te bırakacak mı ben hiç sanmıyorum işte

Geri
Üst Alt