Manchester City Takip Başlığı

Kyle Walker ayrılıyormuş.

forvete 18 yasindaki Mahamadou Sangare'yi almislar PSG'den.

Sol beke Ait Nouri'yi aliyorlar.

Bu city niye çer çöpe gitmeye başladı paraları mı yok, Cherki, nouri falan ne alaka ya. Ben psg ve realden bir kaç kişi toplarlar diye düşünüyordum

Bu city niye çer çöpe gitmeye başladı paraları mı yok, Cherki, nouri falan ne alaka ya. Ben psg ve realden bir kaç kişi toplarlar diye düşünüyordum
PSG ve Real'den bir kac kisiyi toplamak mi? Evet cok realist bir yaklasim yaptin suan :asd:

PSG ve Real'den bir kac kisiyi toplamak mi? Evet cok realist bir yaklasim yaptin suan :asd:
Niye o potansiyel yok mu abi city'de alsa alamazlar mı mesala rodrigo, vitinha falan ? Cherki ve nouri city için çok alt klassman oyuncular değil mi geçmiş transfer çizelgesine göre değerlendirince.

Niye o potansiyel yok mu abi city'de alsa alamazlar mı mesala rodrigo, vitinha falan ? Cherki ve nouri city için çok alt klassman oyuncular değil mi geçmiş transfer çizelgesine göre değerlendirince.
Suan Real ve PSG'de ilk 11 olan kimseyi kolay kolay alamaz City, cunku orada oynayan oyuncularin bir gerekcesi yok City'e gitmesi icin. Sen dersin ki mesela orada 10 kazaniyorsa City 20 versin belki ikna olur, tabi isin ekonomik boyutu farkli ve City'nin ne kadar para harcamak istemesine bagli olacaktir, ama Vitinha olsun Rodrygo olsun, bunlari ancak astronomik bir bedelle transfer etmeye calismak istersen belki alabilirsin.

Daha gecen hafta Wirtz transferinden ekonomik sebeplerden dolayi vazgectigini hatirlatmak isterim. Demek bir oyuncu icin 100+ milyon euro gibi bonservis vermeyi dusunmuyorlar ya da bu parayi daha farkli kullanmak istiyor olabilirler mesela bir oyuncu yerine 2-3 farkli bolgelerde harcamak gibi.

Campos ve Perez in elinden oyuncu almak hele ki 11 oyuncusu mu %2 falan ihtimalli bir iş olacak bir şey degil.
Bu sene çok merak ediyorum bunlar kalitesizlikten mi bu duruma düştüler yoksa genel geçer bir sezonluk motivasyon kaybımıydı diye. Bakalım toparlayabilecekler mi ben şu marmuş'u falan gram tutmadım, savinho zaten Allaha emanet herkes yeni mahrez olmasını bekliyordu herif grealishten bile kötü çıktı. Guardiola'yı zor bir süreç bekliyor sanırım bakalım simyacılık yapıp metali altına çevirebilecek mi.

Son yaptiklari ve yapilmasi beklenen transferler:

- Marmoush, €75M
- Nico Gonzalez, €60M
- Khusanov, €40M
- Vitor Reis, €40M

- Reijnders, €75M
- Cherki, €40M
- Livramento - ❓
- Ait Nouri, €50M

Geri
Üst Alt