- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.997
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wirtz'e çökmüşler gibi. Kdb sonrası için muazzam ekleme olur.
Wirtz'e çökmüşler gibi. Kdb sonrası için muazzam ekleme olur.
PSG ve Real'den bir kac kisiyi toplamak mi? Evet cok realist bir yaklasim yaptin suanBu city niye çer çöpe gitmeye başladı paraları mı yok, Cherki, nouri falan ne alaka ya. Ben psg ve realden bir kaç kişi toplarlar diye düşünüyordum
Niye o potansiyel yok mu abi city'de alsa alamazlar mı mesala rodrigo, vitinha falan ? Cherki ve nouri city için çok alt klassman oyuncular değil mi geçmiş transfer çizelgesine göre değerlendirince.PSG ve Real'den bir kac kisiyi toplamak mi? Evet cok realist bir yaklasim yaptin suan![]()
Suan Real ve PSG'de ilk 11 olan kimseyi kolay kolay alamaz City, cunku orada oynayan oyuncularin bir gerekcesi yok City'e gitmesi icin. Sen dersin ki mesela orada 10 kazaniyorsa City 20 versin belki ikna olur, tabi isin ekonomik boyutu farkli ve City'nin ne kadar para harcamak istemesine bagli olacaktir, ama Vitinha olsun Rodrygo olsun, bunlari ancak astronomik bir bedelle transfer etmeye calismak istersen belki alabilirsin.Niye o potansiyel yok mu abi city'de alsa alamazlar mı mesala rodrigo, vitinha falan ? Cherki ve nouri city için çok alt klassman oyuncular değil mi geçmiş transfer çizelgesine göre değerlendirince.
Campos ve Perez in elinden oyuncu almak hele ki 11 oyuncusu mu %2 falan ihtimalli bir iş olacak bir şey degil.Bu city niye çer çöpe gitmeye başladı paraları mı yok, Cherki, nouri falan ne alaka ya. Ben psg ve realden bir kaç kişi toplarlar diye düşünüyordum
Bu sene çok merak ediyorum bunlar kalitesizlikten mi bu duruma düştüler yoksa genel geçer bir sezonluk motivasyon kaybımıydı diye. Bakalım toparlayabilecekler mi ben şu marmuş'u falan gram tutmadım, savinho zaten Allaha emanet herkes yeni mahrez olmasını bekliyordu herif grealishten bile kötü çıktı. Guardiola'yı zor bir süreç bekliyor sanırım bakalım simyacılık yapıp metali altına çevirebilecek mi.Campos ve Perez in elinden oyuncu almak hele ki 11 oyuncusu mu %2 falan ihtimalli bir iş olacak bir şey degil.