Manchester City Takip Başlığı

Ee ortalık boş gibi Alper :) ManU yok, Chelsea toparlanma evresinde. Arsenal değişim yaşıyor ve sakatlıklar..

zaten tek ciddi rakipleri suanda Liverpool ve Chelsea gibi, persembe gunu M. City- Liverpool var, orada belli olur

Peki abi öyle olsun. Dediğini anlıyorum, reddetmek için de biraz kıvrandım itiraf etmeliyim ki ama yine de benim "üst düzey" kavramım farklı. Tek sene yetmez tabi ama bir oyuncu klasının en iyilerden birini olduğunu belli edince benim için üst düzeydir. Tabi dediğim gibi 1 sene yetmez, daha fazla lazım :D

Ronaldinho efsane kategorisinde mesela bu arada ama "peak" dönemi kısa sürdü. Başarılara ulaştı, doğru ama çizgiyi çok devam ettiremedi o da ayrı mesele. :D

Neyse benden bugünlük bu kadar, baya keyifli bi tartışma oldu, uzun zamandır böyle tartışmıyordum baya da zorladın. :D Dediklerinin hepsine katılıyorum ama benim kavramlarım biraz daha farklı, belki futbolun değişmesiyle ve benim son dönem (10-15 sene) futboluna daha yakın/alışkın olmam sebebiyledir bu kavram farklılıkları.

Görüşürüz, iyi geceler. :tiphat:

Ne demek Talha güzeldir tartışmak yeterki saygı/sevgi ve değer olsun karşılıklı.

Bu arada, Ronaldinho dedin güzel örnek. Benzer örnek ise Rivaldo :)

Bir ara Agüero pek iyi değildi A.Madrid'de. Bir sezon kadar sanırım. Guiza örnekledim zaten. Riera bir dönem gerçekten özel oyuncu idi. Ama işte istikrar olmayınca vs.. bir de tembel bir adam Riera :)

riera zaten millet çöp falan diyorda şaşırıyorum, bizi gecen sene sırtlayan adamlardan biri oyun zekası gayet iyi ,takımdaki ayağı en temiz adamlardan ama tembel gercekten bek değil zaten mutlaka garip bir hata yapıyor fakat baltadan iyidir

İsterim şahsen, Arap sermayesiyle kuruldu da hep sevdiğim topçuları aldı herifler, o yüzden baya sempati duyuyorum. Deplasman performansları düzelirse pek de zor olmaz gibi.

evet, benim de begendim oyuncularin cogu artik City de

drogba nasil efsane topcu degil kardesim

1 Uefa Kupasi

1 CL kupasi (Man of the Match)

2 CL finali

3x Premier League Kupasi

4x FA kupasi

2x PL altin ayakkabi

Fransa ligi player of the year

3x Yilin en iyi Afrikali oyuncusu

1x Golden Foot

kimde var bu cv

Yok yanlış anladın. Şuan Chelsea efsanesi ancak futbol efsanesi (legend) işi bıraktığında olacak. Şuan üst düzey yıldız ve reis bir isim. Herkesin takdir ettiği izlediği bir oyuncu. Özel oyuncu.

Ne demek Talha güzeldir tartışmak yeterki saygı/sevgi ve değer olsun karşılıklı.

Bu arada, Ronaldinho dedin güzel örnek. Benzer örnek ise Rivaldo :)

:tiphat: Aynen, bu tarz tartışmalar bu çizgide oldukça çok keyif alıyorum. Haksız çıktığımda da (veya karşımdakini haklı bulduğumda -bu durumda olduğu gibi-) kabullenmesi çok kolay olmamasına rağmen hoşuma gidiyor. :D

Rivaldo da aklıma geldi de 2002'de bize yaptığı yamuktan sonra (Hakan Ünsal - korner olayı) tüm kupaları da almış olsa efsane demem ona. :asd2:

Neyse gideyim artık. İyi geceler tekrar.

chelsea marta kadar şampiyonluk potasında olsun başka birşey istemem belki şampiyonlar liginde konsantre sorunu yaşarlar,unitedi bu yüzden istemiyordum önlerinde tek kulvar kaldı şampiyonlar liginde sıkıntı yaratırlar

chelsea marta kadar şampiyonluk potasında olsun başka birşey istemem belki şampiyonlar liginde konsantre sorunu yaşarlar,unitedi bu yüzden istemiyordum önlerinde tek kulvar kaldı şampiyonlar liginde sıkıntı yaratırlar

Chelsea'nin Zolalı dönemi geldi aklıma. Bizimle eşleştikleri dönem. Aynı durum vardı:)

ligde çok iyi değilmişler ama şampiyon uniteda 5 atmışlar garip bir takımdı chelsea,biz chelseadan beş yedik gittik chelsea den daha iyi takımlar arsenal leedsi dize getirdik:)

O sezon demedim ama Serkan. O dönem. Önemli takımdı. O sezon dediğin gibi 3-4.sırada idiler ama hala önemli takımlardı kadro olarak. Leeds garip bir gazla iyi durumdaydı. Lee Bowyer'lar falan o takımdan çıktı. Daha niceleri.

O sezon demedim ama Serkan. O dönem. Önemli takımdı. O sezon dediğin gibi 3-4.sırada idiler ama hala önemli takımlardı kadro olarak. Leeds garip bir gazla iyi durumdaydı. Lee Bowyer'lar falan o takımdan çıktı. Daha niceleri.

aynen leeds te müthiş takımdı o zaman viduka, kewell, bowyer, jonathan woodgate bir ton adam çıkardılar o dönem,biz o dönemler türkiye liginin durumuna, bütçelere bakarsak çok büyük işler yapmışız, arsenal denilen takım tarihinin belkide en iyi kadrosuydu o zamanlar birde şimdiki uefaya bakalım plzen, bate borisov sacma sapan köy takımlarını elediler diye tarih yazdık diyorlar:DD

İsterim şahsen, Arap sermayesiyle kuruldu da hep sevdiğim topçuları aldı herifler, o yüzden baya sempati duyuyorum. Deplasman performansları düzelirse pek de zor olmaz gibi.

Mancini aldirdi o adamlari da. Silva, Aguero ve Yaya Toure'yi kastettigini dusunuyorum. Cok para verip aldigi oyuncular takimin belkemigi hala. Kalsaydi yazin Cavani veya Falcao'dan birini aldirirdi kesin.

Aguero'ya sıradan ve düz forvet muamelesi yapılmış bildiğiniz. Olmamış. City maçlarını takip edenler Aguero'nun oynadığı ve oynamadığı maçlarda gözle görülür bir fark olduğunu biliyordur. Her açıdan. Aguero sadece üst düzey bir oyuncu değil superstardır da. Şampiyonluk senesinde kaç tane maçı özel yetenekleriyle yoktan çevirmişti, hatırlayınınız vardır elbet. 11-12 şampiyonluğunun en büyük mimarı. Bu yıl sakatlığı olmasaydı da birkaç hafta öncesine kadar uçan Suarez'den sadece birkaç gol gerideydi. Aguero dünyanın en iyi 7-8 oyunusundan biri bence.

BARCLAYS PREMIER LEAGUE

THE LIBERTY STADIUM1ST JANUARY 2014 - KICK OFF 12:45

375.png
345.png

SWANSEA MAN CITY

14.dk'da Fernandinho'nun golü ile City 1-0 önde.

Geri
Üst Alt