Manchester City Takip Başlığı

Katilirsin katilmazsin ama Denayer suanki kadroda bana gore en iyi stoper olur gecen sezon oldugu gibi, tam da alismisken daha da ustune koyar diye dusunuyorum.

Geçen sezon Denayer yüzünden tonla gol yedik.

Bence oldukça sakar ve kötü bir stoper. Milli takımda oynadığı maçta yedirdiği gol gibi en az 5-6 gol sayarım biraz hafızamı zorlasam.

Gelecekse sağ bek için gelsin. Bir kariyer yapacaksa bu çocuk orada olacak çünkü. Stoper için fazlası ile zayıf bir markaj ve alan bilgisine sahip.

Chedjou'yu beğenmem ama ondan bile kötüydü.

Geçen sezon Denayer yüzünden tonla gol yedik.

Bence oldukça sakar ve kötü bir stoper. Milli takımda oynadığı maçta yedirdiği gol gibi en az 5-6 gol sayarım biraz hafızamı zorlasam.

Gelecekse sağ bek için gelsin. Bir kariyer yapacaksa bu çocuk orada olacak çünkü. Stoper için fazlası ile zayıf bir markaj ve alan bilgisine sahip.

Chedjou'yu beğenmem ama ondan bile kötüydü.

Bende tam tersini dusunuyorum ama senin gorusune de saygi duyuyorum. Henuz cok genc ve ustune koyarsa 25 yasinda cok iyi bir stoper olabilir. Sagbekte siradan bir oyuncu olur bana gore.

Bende tam tersini dusunuyorum ama senin gorusune de saygi duyuyorum. Henuz cok genc ve ustune koyarsa 25 yasinda cok iyi bir stoper olabilir. Sagbekte siradan bir oyuncu olur bana gore.

Zaman gösterecek her türlü. Daha 21 yaşında. Ama yeteri kadar sert ve hırslı değil stoper için aranan en önemli özellik savaşçılık.

Savaşçı olup tekniği de varsa top class olur zaten.

Bu adamın tekniği fena değil ama ruhu çekilmiş gibi ve çok çalışkan da değil.

Zaman gösterecek her türlü. Daha 21 yaşında. Ama yeteri kadar sert ve hırslı değil stoper için aranan en önemli özellik savaşçılık.

Savaşçı olup tekniği de varsa top class olur zaten.

Bu adamın tekniği fena değil ama ruhu çekilmiş gibi ve çok çalışkan da değil.

Biraz daha fazla sorumluluk almasi lazim, dedigin gibi sertlik konusunda henuz yeterli bir seviyede degil.

Pep ile yaya toure kavgalı diyorlardı yaya büyük ihtimal ayrılacaktı takımda kaldı galiba

ingiltere ligi bu sezon hangi kanalda izleyebiliriz arkadaşlar

Denayer, Mangala, Bony ve Nasri 18 kişilik kadroda yok. (Sunderland maçı)

Hart yedeklerde, Willy Caballero 11'de başlıyor. Kolarov stoper. :)

Kolarov'un stoperde olmasiyla Hart'in oynamamasi ilginc. Bakalim nasil olacak, merak ettigim bi mac.

Anlasildi bu sene city izlenmez. Uyusuk ve miyminti futbolunu hemen takima yansitmis.

Izleyen varmi maci

City nasil oynuyor ve Kolarov stoperde nasil

İY | M. City 1-0 Sunderland
Topla oynama: %74 - %26
Başarılı pas: 300 - 67
Toplam şut: 8 - 5
İsabetli şut: 3 - 2

Guardiola baslamis yine :D

Manchester City 2 - 1 Sunderland

Kolarov'un stoperde olmasiyla Hart'in oynamamasi ilginc. Bakalim nasil olacak, merak ettigim bi mac.

Kolarov baya iyi oynadı bugün aslında, hazırlık maçlarında da orada kullandı. Savunma mantığı takım presi, pozisyon oyunu ve topa sahip olma üstüne kurulu olduğu için Kolarov orda işe yarıyor, zaten normal stoperden ziyade Alaba gibi oynadı, Stones-Fernandinho-Kolarov bir nevi oyun kurup hücum başlattılar hep. Başka maçlarda görmek lazım.

Aynı mantıkla libero kaleci arıyorlar, olursa Hart 'ı da satabilirler. Ama Manchester City'nin hücumu kısırdı bugün. Bi Aguero var, Nolito'yla Sterling bal üretemeyen arı gibi. Pep Bayern'deyken Ribery, Robben, Costa, Coman, Muller, Lewandowski'yle 5 hucumcuyla saldırıyordu hepsi gol atıp pozisyon yaratabiliyordu. City'de Sterling Nolito penaltı dışında pek birşey üretmekte zorlandılar. Gerçi 2-3 net gol kaçırdı City ikinci yarıda.

Son düzenleme:
Kolarov baya iyi oynadı bugün aslında, hazırlık maçlarında da orada kullandı. Savunma mantığı takım presi, pozisyon oyunu ve topa sahip olma üstüne kurulu olduğu için Kolarov orda işe yarıyor, zaten normal stoperden ziyade Alaba gibi oynadı, Stones-Fernandinho-Kolarov bir nevi oyun kurup hücum başlattılar hep. Başka maçlarda görmek lazım.

Aynı mantıkla libero kaleci arıyorlar, olursa Hart 'ı da satabilirler. Ama Manchester City'nin hücumu kısırdı bugün. Bi Aguero var, Nolito'yla Sterling bal üretemeyen arı gibi. Pep Bayern'deyken Ribery, Robben, Costa, Coman, Muller, Lewandowski'yle 5 hucumcuyla saldırıyordu hepsi gol atıp pozisyon yaratabiliyordu. City'de Sterling Nolito penaltı dışında pek birşey üretmekte zorlandılar. Gerçi 2-3 net gol kaçırdı City ikinci yarıda.
Aynen, Kolarov oldukça iyiydi. Otamendi'nin oynamaması ilginçti aslında, herhalde pas oyununa uygun değil henüz.

İlk yarının büyük bi kısmını seyrettim, Nolito, Agüero falan zaman zaman pozisyona girdiler ama çok bi üretkenlik yoktu. Hem sezon yeni başladığı için, hem Pep'in ilk resmi maçı olduğu için bişey söylemek pek doğru olmaz belki ama bana kalırsa yine de aşırı kısırdı City atakta...

Pep "Hart'ın istediğim özellikleri elde edebileceğini düşünüyorum" falan demiş. Bence kolay kolay satmazlar Hart'ı, City'nin "evlat"larından ne de olsa. Taraftar pek hoş karşılamaz kaleye Neuer'i bile getirseler.

Geri
Üst Alt