Manchester City Takip Başlığı

Buzz Spor@buzzspor
Manchester City'li futbolcular, Abu Dabi'de keyifli anlar geçiriyor... #SaltBae

Twitter

MS | Manchester City 5-1 Huddersfield Town

Pep Guardiola sözleşmeleri yazın bitecek olan Yaya Toure, Gael Clichy, Zabaleta, Sagna, Navas ve Caballero'nun yeni sözleşme için kendilerini sezon sonuna kadar kanıtlamaları gerektiğini söylemiş.

Ayrıca sözleşmeleri 2018'de sona erecek Kolarov ve Fernando'nun da gelecekleri belli değilmiş.

Sözleşmesi bitecek olan genç stoper Tosin Adarabioyo ile ise yeni sözleşme için görüşmeler başlamış. Sözleşmesi 2018'de bitecek Fernandinho ile de yeni sözleşme için görüşüyorlarmış.

Pep Guardiola tells out of contract Man City stars they have three months to prove their worth

Başka biryerde gördüğüm bir haberdeyse Valencia FFP yüzünden Mangala'yı satın alamayabilirmiş.

Yine Ocak ayında Çin'e gitmeyi reddeden Wilfred Bony Stock City'de de kadro dışı kalmış, Stoke geri yollamak istiyor. Yazın uygun teklif gelirse satılacakmış. Uygun teklif gelirse Jason Denayer de satılabilirmiş.

Son düzenleme:
Bony'i takımımızda görmek isterdim, ama Les Özbeksle gelmesi zor olur

kap zabaleta denayer ve Bonyi

Bony Premier ligde kalmak ve kendisini Premier Ligde kanıtlamak istiyormuş ama ben öyle iyi bir forvet olduğunu düşünmüyorum, top kontrolü pas tekniği zayıf, kaleye şutları da ahım şahım değil, bugüne kadar bir numarasını göremedik, herif 28 yaşındaki zenci Umut Bulut (sırf yapılı zenci diye istiyorsunuz zaten, futbolcu olarak beğenmiş olduğunuzu sanmıyorum, Stoke'da bile doğru düzgün oynamıyor). City kazık yedi bunda. Gerçi buraya çöp getirsen birşeyler yapıyor ama sırf imaj ve isim uğruna buna onca para vereceğine başka yerden Aboubakar gibi birini bulursun aynı işi yapar. Porto Aboubakar'ı Fransa'da FC Lorient'ten 3 milyona bulmuş almış. City bunu 10 milyona filan satar, herif Türkiye'ye gelmek istemediği için orda takım bulamazsa kafadan 4-5 milyon alır, yıllarca küfredersin bunun kaçırdığı pozisyonlara. Veya vay be 8-9 gol attı laf ettirmem de diyebilirsin olabilir de Aboubakar bundan iyi futbolcu.

Wilfried Bony: Stoke striker says exclusion from team is a 'crazy situation' - BBC Sport

Son düzenleme:
Manchester City'nin aslında Avustralya şubesi Melbourne City'den bedava transfer ettiği 26 yaşında Aaron Mooy diye Avustralya'lı bir orta saha oyuncusu var. Huddersfield Town'da kiralık oynuyor (Championship'te, kupada City'e karşı oynatılmadı kurallar sebebiyle). Sürpriz yumurta diyorlar herife, Pep bu herifi seneye sezon öncesi deneyecek filan diyorlar, takıma alırlar mı, yoksa yine kiralar veya satarlar mı, kiralar veya satarlarsa Türkiye'ye gelir mi bilmem ama herif iyi.

Son düzenleme:
Premyer Ligde başarılı olmaması burada da başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor. Swanseade özellikle ilk sezonunda fena değildi kendisi

Fiziksel anlamda iyi, tekniği fena değil, hava toplarda etkili, tek eksiği iş ahlakı biraz düşük olması ama Tudorla bu değişebilir

City fazla para istemezse teklifte bulunmak lazım

Premier ligde 6 pastan kaleyi tutturamayan adam Türkiye'de de yapamaz Mars'ta da. Kale heryerde kale. Lens gibi dribling özelliği, sürat, top kontrolü, pas becerisi de yok. Swansea'de bir sezon parladı bitti. Zaten herşeye rağmen Premier Ligde kalıp kendini ispatlamak istiyormuş. Yani Türkiye'yi istemiyor herif.

Bu adamın bize maliyeti bonservis artı yıllık maaşla toplam 20-30 milyonu bulur, yani bizde olmayan para, bundan alacağın verim de Umut Bulut veya en fazla Podolski kadardır. Podolski'nin kariyeri bundan daha iyiydi, o artık veteran döneminde geldi, pek bir verim de alamadık açıkçası, piyasadaki ederi de düşük olduğu için 2.5 milyona gidiyor işte. Sırf zenci ve PL'de tutunamadı diye pahalı transfer yaparsan harcadığın paraları sportif başarıdan çıkaramayacağın için 2-3 sene sonra da UEFA yine transfer kısıtlaması koyar sonra burda yine küfredersin. Bu herifin zenci doğmak ve vücut geliştirmek dışında futbolcu olmak anlamında hiçbir özelliği yok. Türkiye'de de yabancı sayısı serbest kalınca takımlar gayet iyi yabancılar getirmeye başladılar, Başakşehir Osmanlı filan yabancı transferini bizden iyi yapıyorlar, Fener'le biz yıldız eskisi çöpler peşinde koşarken bazı takımlar dışarı satabilecekleri adamları almaya başladılar, biraz cesaretlenseler bize karşı şampiyonluğa oynayabileceklerini de farkedecekler.

Buna vereceğin parayla Fransa Liginden Aboubakar gibi bir forvet bir sag bek alırsın, cebine de para kalır. Porto 3 milyona almış Aboubakar'ı Fransa'da alt sıra bir takımdan. İyi futbolcu heryerde var, hele Fransa'da çok iyi herifler var, o yüzden ellerindeki çöpleri bize gömüp yerlerine Fransa'da oyuncu arıyorlar. Veya Atiba gibi bir orta saha alırsın, Beşiktaş Bilic'e teşekkür etsin PSV'den bedavaya bulup aldılar, taş gibi herif, Aboubakar'ı da dün mü ne TV'de duydum Premier Ligden kulüpler istiyormuş, onu da Fransa'dan 3 milyona almış Porto. Aboubakar bu Bony'den çok daha iyi futbolcu, topa vurmayı sürmeyi pas atmayı biliyor bir kere. Futbolcuyu ona göre değerlendireceksin, ne kadar vücut yaptığına göre değil.

Böyle Bony Mony gibi hiçbiryerde tutunamamış adamlara para olmadığı halde değerinin üstünde para gömmekle varacağın tek yer yeni UEFA yaptırımlarıdır. Eskiden FFP yoktu, kulüpler gelirleri yetmediği halde borçlanarak transfer yapar zarar eder onu birşekilde hallederdi. FFP son 4-5 yılda sıkılaştırıldı, Ünal Aysal'ın ilk 2 sezonunda yaptıklarının hemen cezası kesildi mesela, yine herkese kesilecek.

Son düzenleme:
Böyle Bony Mony gibi hiçbiryerde tutunamamış adamlara para olmadığı halde değerinin üstünde para gömmekle varacağın tek yer yeni UEFA yaptırımlarıd

Güçlü lig olmasa da Hollanda liginde son sezonunda 30 gol atmış, yani hiç bir yerde tutunamamış tamamen yalan.

Ama pahalı olursa alınmaması lazım. Katılıyorum.

Gekas ve Vleminckin bir zaman gol kralı olmuş ligde, Fiorentinada başarılı olamayan herkes ben dahil beğenilmeyen Gomezin gol kralı olduğu ligde Bony de başarılı olabileceğini düşünüyorum eğer gelirse. Cityde başarılı olmaması bizde de başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor. Kale kale ama lig aynı lig değil :)

Neyse, bu konuda hemfikir değiliz.

Son düzenleme:
Güçlü lig olmasa da Hollanda liginde son sezonunda 30 gol atmış, yani hiç bir yerde tutunamamış tamamen yalan.

Ama pahalı olursa alınmaması lazım. Katılıyorum.

Gekas ve Vleminckin bir zaman gol kralı olmuş ligde, Fiorentinada başarılı olamayan herkes ben dahil beğenilmeyen Gomezin gol kralı olduğu ligde Bony de başarılı olabileceğini düşünüyorum eğer gelirse. Cityde başarılı olmaması bizde de başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor. Kale kale ama lig aynı lig değil :)

Neyse, bu konuda hemfikir değiliz.

City'de değil Stoke City'de de kadroya giremiyor, 36 yaşındaki Crouch'u kesemiyor herif, Beşiktaş'ın 8-0 Liverpool maçında vardı Crouch. Gençken demek fiziğini de kullanıp atmış, yaşı ilerledikçe ayağının ayarı kaçmış, kaleyi bulan şutlar çekemeyen adama golcü diye niye para verelim?

Aboubakar'ın şutları kaleyi buluyor, Fransa'da atmış, Portekiz'de atmış, ikisi de Türkiye'den ve Hollanda'dan zor ligler, Türkiye'de de geldi hem ligde atıyor hem CL'de atıyor, vurduğu top kaleyi buluyor çünkü herifin. Premier lige gitse orda da atar, vurduğu kaleye gidiyor çünkü.

Gomez'in de İtalya'da sorunu yetenek değil yaşadığı sakatlıklar ve fiziksel düşüş, yoksa Fiorentina'ya çok bile Gomez, Bundesliga'da 2-3 sene gol kralı olmuş, Bayern'le 3 CL finali oynamış, Avrupa şampiyonu olmuş goller atmış adam. Onun da vurduğu kaleye köşeden giriyor.

Gekas'ın da vurduğu top çerçeveyi buluyordu.

Bony Hollanda'da nasıldı bilmiyorum, Hollanda'dan Van Persie Huntelaar gibi golcüler de çıkıyor, Colin Kazım Wilfred Bony gibi gol kralları da.

Bony'e zenci diye Türkiye'de kolay adım attırmazlar, Gekas'ın oynadığı zamanda yabancı kısıtlaması vardı, şimdi yabancı serbest, Anadolu takımları bizden ucuza gayet iyi yabancılar getirebiliyor artık.

Şu an 3 büyükler içinde bi Beşiktaş düzgün transfer yapıyor bence. Neyse hemfikir değiliz evet..

Son düzenleme:
C6_Xt5fVsAEc1ZX.jpg

Şampiyonlar liginde ilk kez bir ingiliz takımı ilk yarıyı sut çekmeden bitirmiş.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Manchester City Zabaleta'ya 1 yıllık sözleşme uzatmayı teklif etmiş. Zabaleta henüz yanıt vermemiş, zira 2 veya 3. tercih olacak, ayrıca kendisi 4-4-2 beki, Pep ise 4-4-2 oynamıyor farklı dizilişlerde oynuyor. Ayrılması muhtemel.

Geri
Üst Alt