Güçlü lig olmasa da Hollanda liginde son sezonunda 30 gol atmış, yani hiç bir yerde tutunamamış tamamen yalan.
Ama pahalı olursa alınmaması lazım. Katılıyorum.
Gekas ve Vleminckin bir zaman gol kralı olmuş ligde, Fiorentinada başarılı olamayan herkes ben dahil beğenilmeyen Gomezin gol kralı olduğu ligde Bony de başarılı olabileceğini düşünüyorum eğer gelirse. Cityde başarılı olmaması bizde de başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor. Kale kale ama lig aynı lig değil
Neyse, bu konuda hemfikir değiliz.
City'de değil Stoke City'de de kadroya giremiyor, 36 yaşındaki Crouch'u kesemiyor herif, Beşiktaş'ın 8-0 Liverpool maçında vardı Crouch. Gençken demek fiziğini de kullanıp atmış, yaşı ilerledikçe ayağının ayarı kaçmış, kaleyi bulan şutlar çekemeyen adama golcü diye niye para verelim?
Aboubakar'ın şutları kaleyi buluyor, Fransa'da atmış, Portekiz'de atmış, ikisi de Türkiye'den ve Hollanda'dan zor ligler, Türkiye'de de geldi hem ligde atıyor hem CL'de atıyor, vurduğu top kaleyi buluyor çünkü herifin. Premier lige gitse orda da atar, vurduğu kaleye gidiyor çünkü.
Gomez'in de İtalya'da sorunu yetenek değil yaşadığı sakatlıklar ve fiziksel düşüş, yoksa Fiorentina'ya çok bile Gomez, Bundesliga'da 2-3 sene gol kralı olmuş, Bayern'le 3 CL finali oynamış, Avrupa şampiyonu olmuş goller atmış adam. Onun da vurduğu kaleye köşeden giriyor.
Gekas'ın da vurduğu top çerçeveyi buluyordu.
Bony Hollanda'da nasıldı bilmiyorum, Hollanda'dan Van Persie Huntelaar gibi golcüler de çıkıyor, Colin Kazım Wilfred Bony gibi gol kralları da.
Bony'e zenci diye Türkiye'de kolay adım attırmazlar, Gekas'ın oynadığı zamanda yabancı kısıtlaması vardı, şimdi yabancı serbest, Anadolu takımları bizden ucuza gayet iyi yabancılar getirebiliyor artık.
Şu an 3 büyükler içinde bi Beşiktaş düzgün transfer yapıyor bence. Neyse hemfikir değiliz evet..