Manchester City Takip Başlığı

sosyal medyada küfür etmek mallıktan başka birşey değil malım diyorsan buyur et allahın delisi

Karakterin bozuk da onun için. Muhtemelen işi gücü olmayan sıradan bi tipsin, konuşma tarzın da genelde bu yönde. Bak senden başkası küfür yiyor mu burda? Yemiyor, senden başka herkesle düzgün iletişimde bulunabiliyoruz. Senin adın böyle her dallamalığın içinde var tamam mı koçum. Bence sen benimle iletişimi kes, ben de seninle bir iletişimde bulunmak istemiyorum, böyle huzurlu bir şekilde devam etsin. Ne diye küfür yemek için provoke etmeye çalışıyorsun oğlum, bi uğraş edinsene kendine.

Karakterin bozuk da onun için. Muhtemelen işi gücü olmayan sıradan bi tipsin, konuşma tarzın da genelde bu yönde. Bak senden başkası küfür yiyor mu burda? Yemiyor, senden başka herkesle düzgün iletişimde bulunabiliyoruz. Senin adın böyle her dallamalığın içinde var tamam mı koçum. Bence sen benimle iletişimi kes, ben de seninle bir iletişimde bulunmak istemiyorum, böyle huzurlu bir şekilde devam etsin. Ne diye küfür yemek için provoke etmeye çalışıyorsun oğlum, bi uğraş edinsene kendine.
Ergen delisi gibi küfür savurub karakterden dem vuruyorsun küfür etmekle tehdit ediyorsun tek yapabileceğin meziyet bu demekki allah ıslah etsin ne diyeyim yol al şimdilik ama bitti sanma

Cityde efsanedir Zabaleta yav nasil gonderirler
Neyse
Soylemeden olmaz: gelsin.

Cenk Ergun bu haberi aldiysa kesin alip getirir (becerebilirse).

sneijderi gönderip zabaletayı alırsak

dünya futbolundan bihaber futbol seyircilerinin bir kısmı gelecek sezon "herkes bitti sneijderi mi sağ bek oynatıyorlar lan" lafını epey kullanacaktır

mangalanın durumu nedir

Mangala, Bony, Hart, Nasri'yi satmak veya takasta kullanmak istiyorlar. Teklif yapıp bonservis verilmeyecekse beklemek lazım, yaz sonunda kim gider kim kalır, ama Mangala iyi oynamış Valencia'da bu sene, pahalı Mangala.

Kulüp kimi istiyorsa gidip konuşsun, ama Mangala olmaz bence.

Son düzenleme:
Bu arada Denayer'i de kiralamak istedikleri halde takasta kullanabilir gibi bişey okudum geçen, nerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum, transfer sezonu yaklaştığı için gazetelerde de bullshit sezonu açıldı.

Niye illa satacak deniyorsa hem bu oyuncuları şimdi satmazsa 2 filan seneye sözleşmeleri bittiğinde bedava gidecekler, hem de bu yaz 2 manchester kulübü ve chelsea hayvan gibi para harcayacaklar ve bütçeyi dengelemeleri gerekiyor (City FFP'den yeni çıktı).

Şimdi burası Galatasaray'ı da ilgilendiriyor.

Chelsea bu konuda diğer ikisinden daha önde, çünkü kirada 15-20 tane genç oyuncusu var sürekli gelişsin diye italyaya almanyaya hollandaya kiraya verdiği. Bu çocukların en iyilerini kendine saklayıp geliştirmeye devam ediyor, diğerlerinden her sene 3-5 tanesini 10-20 milyona satıyor.

Diğer 2 Manchester kulübü bu konuda biraz daha geride. Şimdi City de bu işe girdi, Colombia'dan Venezüela'dan Türkiye'den (Enes) Avustralya'dan Amerika'dan ordan burdan genç herifleri toplayıp hemen Championship, Belçika, Hollanda, Premier Lig, İskoçya, İspanya (orda da Girona'yla çalışıyorlar, Girona bu sene La Liga'ya çıkıyor sanırım) kiraya veriyor. İspanya'da başka kulüplere de kiraya veriyorlar Begiristain-Pep-Soriano bağlantısı sayesinde.

Manchester United da şimdi ufak ufak bu işe girmeye başladı.

Real Madrid bu işi sittin senedir yapıyor, İspanya dışında Almanya'da filan da kiralık oyuncu oynatıyor, onlar bi de akademilerinden çıkardıkları herifleri veriyorlar, hatta geri alma maddesi koyup satıyorlar da, herifler ilerde çok iyi olursa geri alıyorlar (Morata ve Carvajal gibi), Barcelona da yapıyor.

Galatasaray'ın da bu işe girmesi lazım ama para yok. Zabaleta, Coentrao gibi adamlara 3-5 milyon maaş verme gibi hiçbir getirisi olmayacak ekonomik boyunu aşan aptallıklar peşine koşacaklarına scoutlar gitsin böyle oyuncular bulsun, Hollanda'da orda burda kiraya vericek kulüp bulup kiraya versinler.

City'nin beklerini alsak rahat 2 yıl götürür şampiyon yaparlar.
ImageThumbnail2.aspx

- City Jesus Navas'a 1 yıl için sözleşme uzatmayı teklif etti, yedek sağbek olarak düşünülüyor. Sevilla da menajeriyle görüşmelere başlamış.
- Clichy ve Sagna da muhtemelen ayrılacaklar arasında.
- Zabaleta için gazeteler West Ham'e gideceğini söylüyor.
- Iheanacho için de Hoffenheim, Southampton ve Dortmund isimleri geçiyor.
- Yaya Toure 2 sene daha üst seviye oynayabilirim demiş, Çin'den gelen teklifi reddetmiş, PL'de kalmak istiyormuş.
- Denayer için de satılabilir veya takasta kullanılabilir diyor gazeteler.
-

- Toure'ye 1 yıllık yeni sözleşme önerileceği konuşuluyor. Kabul edip etmeyeceği belirsiz.
- Navas'a da 1 yıllık yedek sağbek olarak kalması için sözleşme önerilmiş, henüz cevap vermemiş. Sevilla'yla da görüşüyormuş.
- Zabaleta için West Ham deniyor, ama başka teklifler de varmış, kimden bilmiyorum, belki bizdendir.
- Sezon sonu sürpriz olmazsa Clichy ve Sagna serbest kalacaklar.
- Iheanacho'yu satacaklar, Hoffenheim, Dortmund ve Southampton deniyor, sanırım Almanya'ya gidecek.
- Denayer hala belirsiz, satılabilir veya takasta kullanılabilir deniyor.

navasa yeni sözleşme önermek tamamen vatandaş kayırmacılıktır, şerefsizliktir, hak yemektir, günahtır.

Geri
Üst Alt